onsdag den 21. juli 2010

Jeg er blevet smittet


...med den patchwork virus, der har floreret i blogland længe. Jeg skulle egentlig lave en bold, men fandt så ud af at brikkerne skal være 5-kantet og ikke 6-kantet som her. Hvad det, jeg har syet så bliver til, ved jeg endnu ikke, men mon ikke jeg finder på noget.
I stedet for at ri bruger jeg papirklips, for det har HENDE HER engang lært mig. Ved ikke helt om det er bedre, men det er hurtigere, hvilket matcher min begynder-tålmodighed :-)

9 kommentarer:

 1. det er sjovt at næsten ALLE jeg har læste om, som kaster sig ud i patchework kunsten, altid kommer til at lave 6 kanter til en bold, indtil det så går op for dem at det skulle ha været 5 kanter.--- jeg har også lavet den fejl :D Men smukt ser det alligevel ud, glæder mig til at se hvad det blir til :)knus

  SvarSlet
 2. Ja, sådan skal det åbenbart bare være.
  Det er den der virus!!

  SvarSlet
 3. Den fejl har jeg også lavet ;-)
  Genialt med de clips, det vil jeg klart prøve næste gang!

  SvarSlet
 4. Smukke stoffer og farver - glæder mig til at se resultatet!

  SvarSlet
 5. Jeg brugte bare sådan noget pap med brikker, man bare klipper ud. Så gik jeg bare ud fra, at det måtte være fint til en bold, men de var altså 6 kantet :-)
  Clipåsene er ret gode, synes jeg, hvis alts man ikke vil være overpræcis, og hvis man ikke har tålmodighed til at ri.
  Om ikke andet er det et forsøg værd.

  SvarSlet
 6. Hej søde Trine.

  Kan godt forstå du er blevet smittet. Det piner mig også gevaldigt, at min patchwork iver skal holdes i ro. Hi hi, sjovt 5 - 6 kanterne :o) Kan du virkelig sy dem sammen når de clips sidder i ??? Det har jeg ikke prøvet. Jeg har kun prøvet, at bruge clipsene til at fæstne stoffet, så det er nemmere at sy ri trådene i. Det tror jeg da lige jeg vil prøve. Hmm, det ser lidt skidt ud mht. besøg i hverdagene fra vores side. Husbonden har pokkers travlt på pindhandlen pga. ferien, jeg melder lige tilbage pr sms hvad vi hitter ud af :o)
  Forsat dejlig aften.
  Lunde

  SvarSlet
 7. Helt ok, Lunde. Det ender nok med at vi finder ud af et eller andet :-)
  Ja, jeg kan godt sy sammen med clipsene. Hvis jeg flytter lidt på clipsene og forøger antallet, når nogle sider er blevet syet fast, så går det. Hvis jeg skulle lave et større arbejde, ville jeg nok også ri, men til et lille, hurtigt begynder-projekt, synes jeg det fungerer nogenlunde :-)

  SvarSlet
 8. Den fejl har jeg også lavet, selvom jeg troede jeg havde skrevet den bag øret efter at have erfaret at andre lavede den fejl, men næh nej...Blir spændende at se, hvad dit projekt ender ud med at blive til...mit projekt har været i lidt af en venteposition siden, men indtil videre er ideen at det skal blive til et net/en taske.

  SvarSlet
 9. Også dig!
  Vi burde næsten lave en klub ;-)
  Lige nu sover p-arbejdet. Jeg overvejer om den skal blive til et pudebetræk. Har nemlig en rund monteringspude liggende.
  Net eller taske er nu også en rigtig god ide. Det er altså heller ikke sidste gang jeg skal sy med smukke stoffer på denne måde. Nu er bolden da i hus :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...