torsdag den 20. oktober 2011

Ak ja


...Så er vi i gang med at bygge om igen, igen. Denne gang er det gået ud over Vingummibamsens værelse. Før så det sådan HER ud, og nu er det meget, meget grimt og lille!! Men altså det er bare indtil, hun får et helt nyt og andet værelse, som bliver rigtig godt! Men indtil da må hun nøjes med et meget, meget lille værelse, hvor der kun er plads til det aller mest nødvendige.

8 kommentarer:

 1. Ja byggerod er træls - men vær glad for det hos jer kun er i kort tid af gangen :)
  Her har vi nu siden sidste sommer, levet uden tapet eller andet på væggene I HELE HUSET - inde på Lunas værelse drysser pudset ned af væggene når hun leger, knapt så slemt inde hos Magne, han har til gengæld, næsten ikke noget plads - Pengene røg på at lave varme i hele huset, efter vi var gået i gang med at rive alt ned - En meget uforudset udgift... og da jeg selvvalgt går hjemme, er pengene små, og med en mand der arb MEGET, så er det også småt med tiden - Jeg er ved at blive sindsyg!!!! Men ungerne trives, vi har mad og ikke mindst VARME og det må så være det indtil videre - Manden har dog nu lovet at se på børneværelserne i løbet af vinteren, men det gjorde han også sidste vinter, men jeg håber og tror næsten på den denne gang ;)

  SvarSlet
 2. Glæææææder mig til at se det færdige værelse ;O)

  SvarSlet
 3. Bare de har en seng, så er de vel nogenlunde lykkelige i den alder? God ombygning. :)

  SvarSlet
 4. Det bliver garanteret rigtig fint! Måske ses vi til loppemarked i Thorsø i morgen? Det kunne være hyggeligt. God weekend :)

  SvarSlet
 5. Det ser da slet ikke så slemt ud....Efter 13 års ombygning on and off har min mand og jeg udviklet et motto. Når alt ser rigtig trist og uoverskueligt ud, ser vi hinanden dybt i øjnene og siger i HØJT i kor: DET BLIVER SÅ! GODT! Og det gør det som regel :o)

  SvarSlet
 6. Spændende :) Det skal nok blive godt.

  SvarSlet
 7. Og her sidder vi i lejeboligen og får ikke engang pakket de sidste kasser ud eller hængt noget op på væggene! Lækkert dynebetræk - har det i lyselilla, men det bliver jo lidt fesent til drengen, så er lidt misundelig på det fine brune :-) Men er meget glad for skyerne, jeg købte af dig.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...