tirsdag den 13. september 2011

Morgenloppe # 28 - Turkis - For godt til at være sandt!

I går eftermiddags ringede min mor og sagde, at hun lige havde set den gule madkasse på Søhesten, og så ville hun da bare lige fortælle, at hun og min far havde taget en, der er næsten magen til bare i turkis, til side til mig, da de fornylig hjalp min bedstefar med at rydde op på loftet. Om jeg var interesseret i den, nu når jeg selv havde fundet en? JO TAAAK!! Blev der så sagt!!
Fantastisk at mine søde forældre/bedsteforældre havde tænkt på mig, og hvor fedt er det ikke lige at få en med vaskeægte affektionsværdi! Juhu!!

Nå men, da jeg så skulle rengøre den i går aftes, gik læderhåndtaget (fanme!!) i stykker. ÆV! Kunne ha klasket mig selv en lussing! Nå, men man skal ikke græde over spildt mælk og ødelagte læderhåndtag... 
Nu har jeg påført lidt (forhåbentlig midlertidig) tape, men er der nogen, der har et forslag til, hvordan jeg kan reparere det gamle, møre læder? 

10 kommentarer:

 1. nej nu må du altså styre dig!!;-) - hvor er den bare skøn! - og så er de 2 farver jo også lækre sammen...
  hvis det var mig ville jeg nok overveje at sy det sammen.. hvis det kan lade sig gøre?! - min erfaring med mør læder er ikke så stor kan du nok høre...

  SvarSlet
 2. Haha! Ja, det er næsten for meget ikke!?! Jeg kan heller ikke helt rumme det ;-b Og ja, farve kombinationen er vildt fin!
  Jeg tør næsten ikke at sy i læderet, da jeg er bange for, at det er for mørt. Frygter at jeg vil flænse læderet i flere stykker.
  Det er altså ret svært med sådan noget mørt noget... Men mange tak for dit bud :-)

  SvarSlet
 3. De er fine begge to- og sikken en masse gode sager man kan opbevare i dem!
  Kan du ikke komme til at løsne de der tryk tingester som holder læderhåndtaget fasst og skifte det ud? Evt få hjælp hos en møbelpostrer? For hvis det er så mørt som det lyder- så kan man jo ihvertilfald ikke risikere at bære i det gamle... ellers må du jo bestemme at håndtaget blot er til pynt...og lave en limning m limpistol og så aldrig løfte i det!!! Lyder usandsynligt i praksis!!

  SvarSlet
 4. Nogle fordele er der så ved at bosætte sig i udkantsdanmark - he he. For sådan en kasse får du altså ikke i hovedstaden for 30 kr! Jeg selv gav 150 for min for et par år siden, den er top fin stand og jeg synes selv jeg gjorde et kup :-)

  SvarSlet
 5. Ej hvor cool. De er total fede. Du er bare lucky... Må snart på genbrugstur med dig, du er så go til at finde nogen gode kup ;)
  Knus

  SvarSlet
 6. Heldige dig!! De er bare rigtig fine... Top lækre farver... Jeg vil også gerne loppe den med dig - du har vist næse for det;)
  Dejlig dag til dig..
  KH Anne

  SvarSlet
 7. Jeg dobbelt-elsker dem :D Mht læderet vil jeg foreslå en tur i læderiet (Gerne sammen med mig ;) ) og købet noget dejligt kraftigt kernelæder og lave et nyt håndtag :)

  SvarSlet
 8. Jeg ville også lave et nyt håndtag, og som Kamomilla siger, så tag i Læderiet. Der har de jo alle de ting du skal bruge til et nyt håndtag :)

  Klem Pernille - pescno.blogspot.com

  SvarSlet
 9. Hvor er du bare heldig! Det er da super fedt at få en med historie fra familien. :-)

  Håber du får fikset håndtaget...

  KH Tine

  SvarSlet
 10. Sikke et scoop..!!! ;o)
  Et nyt læder håndtag, ville nok være den bedste løsning, men alternativt, kan du da lime et smalt stykke læder fast på undersiden af remmen, for at holde den sammen? Jeg tror dog ikke, at det hjælper på bæreevnen, hvis remmen er mørnet.
  hilsen Charlotte

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...