tirsdag den 24. september 2013

Gaver til en 4-årig - fødselsdag om hjørnet

Dette er ikke et reklameindlæg. Det er blot ment som inspiration til andre på gavejagt.

Når Edith har sovet 1 gang, så har hun fødselsdag! 
Tænk engang, at det er 4 år siden, jeg mødte denne skønne, lille skabning første gang.
Edith er rigtig let at købe gave til, for hun ønsker sig stort set alt - fra dukker og kjoler til biler og værktøj. Det betyder dog ikke, hun vil lege lige godt med alt legetøj. Derfor er kunsten for os forældre at finde noget, hun vil få brugt.
Hun er en krudtugle, som ikke kan sidde stille og hun elsker rolleleg. Siden hun blev storesøster, har mor-baby-leg og baby-i-maven-leg været favoritlegene, derefter kommer læge, frisør, butik, klæd-ud osv. Dermed var jeg denne gang på jagt efter en god baby, gerne en dreng (Edith ønsker sig en drengebaby...dukke) og gerne en forholdsvis stor en.
Rubens baby - Max
Dukkeleg er sjældent sjov uden sut og sutteflaske
Pap købmandsdisk fra Ikea.

Kravletunnel fra Ikea. Denne gave er lige så meget til kravlebaby Esther, som til Edith ;-)

Jeg er ikke vild med den lille Kitty, men det er Edith. Som Duplo figur er den dog ok-agtigt. Fandt lidt billigt Hello Kitty Duplo (dog ikke denne) i et supermarked. 
En tegneglad pige ønsker sig et 'rigtigt' penalhus. Vi fandt et superbilligt tidligere på året.
Det bliver en yderst indbringende fødselsdag for den unge dame. Vi plejer at bruge ca. kr 500 - 600 på fødselsdags- og julegaver. Nogle gange lidt mere, nogle gange lidt mindre. Her er dukke + tilbehør, Duplo og penalhus købt på udsalg,  så her er for knap kr 700. Dermed følger en lidt mindre julegave.
Jeg tror, jeg glæder mig ligeså meget til at fejre min store, dygtige, kærlige, omsorgsfulde pige, som hun glæder sig til at blive fejret.

6 kommentarer:

 1. Sikke fine gaver. Hun bliver da så glad :) det er vildt de allerede bliver 4 år... :) Håber i får en skøn dag i morgen, hun fortjener en helt speciel dag, seje Edith :)
  Stort kram

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med din datter i morgen, håber i får en dejlig dag.

  SvarSlet
 3. Den dukke er jeg sikker på bliver et KÆMPE hit!!!! Vi har både Baby Molly til Dullen og Baby Max til storebror Bassen (han fik sin da Dullen var helt lille bebs og hun sin da hun blev 2) og de blive begge brugt rigtig meget - dog mest Dullen med Baby Molly og især efter hun fik stor dukkevogn i 3 års gave, men den bliver bare ved og ved at være det mest foretrukne legetøj og self også med sut og sutteflaske til ;) og skønt at I har samme gave budget som os til børnene, vi gør præcis det samme, bliver den ene lidt dyrere end 500 så bliver den næste lidt billigere - Bassen ønsker sig f.eks playmobil skatteøen til knapt 1000 kr nogen steder på nettet ca 800, så får han den til fødselsdagen i november, ja så bliver julegaven altså noget mindre ;)

  Til sidst et stort tillykke med din store datter i morgen, håber hun får en skøn dag :)

  SvarSlet
 4. Hun bliver da superglad for alle de lækre gaver :) Vi har også en 4 års fødselsdag lige om hjørnet.. jeg ved slet ikke hvad vi skal finde på! Måske en flexitrack bane.. men helt ærligt, der kan jo ikke være mere på det lille værelse, jeg ved snart ikke hvad vi skal gøre ved alt det legetøj (og vi har ikke købt meget selv, det er gaver og arvegods)

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med hende! =)

  - Mia Malene
  www.miamalene.dk

  SvarSlet
 6. Sikke fine gaver. Tillykke med hende. Har også en, der bliver 4 år snart;o)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...