torsdag den 15. september 2011

Decorate i Randers - Photospam
I dag var jeg en tur i den nye butik på Middelgade 2 i Randers.
Jeg var mildest talt ikke skuffet! Jeg har ofte besøgt begge Decorate'r i Århus og umiddelbart ser det ud til at Randers shoppen overhaler dem begge indenom. Virkelig en fed (og stor!) butik, der rummer alt hvad Søhestens hjertet begærer og lidt mere til!
Jeg beherskede mig i dag og købte kun et par småting, men mon ikke jeg vender tilbage - mange, mange gange.
Hvis du bor langt fra Randers, så fortvivl ikke, der findes også en webshop.

14 kommentarer:

 1. Jamen suk med SUK på. Hvor ser det weee lækkert ud! Det er lige før jeg springer ud i bilen og drøner derind... hvis bare jeg havde tid altså!

  SvarSlet
 2. Jeg ville tro, jeg var trådt ind i himlen, hvis jeg fik lov til at komme ind i den butik. Der er bare både langt til Randers og Århus...

  SvarSlet
 3. Årh, den geometriske uro er flot... Mon ikke man kunne lave sådan en selv. På den anden side, er den jo ikke ret dyr, så mon ikke man bare skulle købe den ;)
  Kh Line

  SvarSlet
 4. Ih, er de åbnet nu? Så ved jeg, hvad fredagen skal bruges på ;)

  SvarSlet
 5. Hej det ser ud til det er en total fed butik, sådanne en vil jeg også have til Næstved. Når nej ikke alligevel så får jeg jo bare brugt alle mine penge. smil.... Ha en rigtig dejlig aften knus

  SvarSlet
 6. Jaaaa godt jeg bor i Randers!!! Glæder mig til at komme derned :).

  SvarSlet
 7. OK SÅ - det er da pinligt at jeg ikke vidste det.. Jeg bor i Randers - det er jo en total godtepose.. Der må jeg ind.. Tak for inspiration..
  Kanon.. KH Iben

  SvarSlet
 8. Hvor ser den bare lækker ud! Og snyd, hvis den er bedre og større end dem i Århus. Bor et stenkast fra den i Jægergårdsgade, og ELSKER den bare. Så må den nye i Randers jo være helt fantastisk :) Lamperne er total fede.

  Klem Pernille - pescno.blogspot.com

  SvarSlet
 9. Wauw!! Hvor er det dog en fremragende butik... Og især da æskerne! Ogf tak fordi du indirekte er blevet min integrations guide til Randers (er eksil Århusianer...) Tak!

  SvarSlet
 10. Fin butikk - masse farger :-)

  SvarSlet
 11. Tusind tak for alle kommentarerne! Jeg er på vej på arbejdet, så jeg har desværre ikke tid til at svare hver enkelt af jer. Men til jer der bor i eller omkring Randers - god shoppetur ;-)

  SvarSlet
 12. Hej
  Jeg skriver fra Decorateshop og vil bare sige tusind tak for alle roserene, det er så dejligt, når folk kan lide det vi laver. Hold øje med denne blog for i den snareste fremtid kommer der en lille "give away" fra os i Decorateshop :) Dejlig weekend til jer alle og tak til Søhesten for det fine indlæg og alle billederne. - Sender dig en mail snarest Trine :) MVH Kristina/shop@decorateshop.dk

  SvarSlet
 13. Jeg kender Decorate i Århus - men er kun glad for at der er kommet en i Randers. Jeg skal vist have planlagt en lille tur forbi (med den store tegnebog)

  SvarSlet
 14. Uhm Decorate i Randers! Den glæder jeg mig til at besøge!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...