mandag den 26. september 2011

Hama hygge


I dag har jeg slappet af med at lave perler. Det er så meditativt og hyggeligt!
For nylig fandt jeg en Hama søheste perleplade, og sådan en skulle jeg da uden tvivl eje. Jeg købte også nogle nye perler, som jeg nu opbevarer i nogle små plastikbøtter, som jeg engang fandt i en genbrugsbutik (nogen der ved hvor man ellers kan købe sådan nogle?).
Rammerne er en rigtig fin ide, jeg så lige HER.

7 kommentarer:

 1. Ej hvor er det en fed måde at lave egne rammer på, og hvor er dine bare blevet flotte! Hama kan altså klarer rigtig mange ting efterhånden, hvad bliver mon den næste Hama-idé opdagelse ??!! *smiler*

  SvarSlet
 2. De er sørme rigtig fine, både rammer og søhest ;o)
  Har en del hæfter fra hama, med bla andet søheste, ugler og mange andre fine ting, der venter på vinter = indehyggekreadage :o)))

  SvarSlet
 3. De er så skønne dine søheste:)

  SvarSlet
 4. Sikke en fin blog du har! Jeg er ret ny her i blogland, og bliver ved med at gøre skønne fund :-) Sjovt nok er min stue for tiden helt dækket til i HAMA, og jeg blev så glad, da jeg faldt over din blog og så dine beholdere. Men ak - uden løsning på, hvor man kan skaffe dem :-) Men tak for kigget, og jeg tillader mig at blive fast læser hos dig.

  SvarSlet
 5. Hej Trine,
  Sikke fine Hama kreationer du laver:-) Jeg vil også foreslå Avents bægerer til fx babymos. De er i klar plast, god størrelse, nemt skruelåg og perfekte til foremålet.
  Er du stadig interesseret i kattestoffet? Har sendt dig en mail, men måske den er fløjet forkert i cyberspace..??
  Kh Ulla

  SvarSlet
 6. Selvom det er et gaaaammelt indlæg kommenterer jeg lige...leder selv efter bægre til ungernes (og mine..hrmmm) perler, har købt nogle til den skole jeg arbejder på, de er også gennemsigtige med låg, de kan købes hos CC hobby:http://www.cchobby.dk/flasker-boetter-paletter/

  Håber det kan bruges til noget?

  KH Mia

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...