tirsdag den 23. marts 2010

Loppehøst


I dag smuttede jeg forbi den lokale genner (altså genbrugsbutiken).
Jeg er blevet den glade, nye ejer af:
- Den fiiiiiineste broderede taske.
- En smuk, hæklet, rund dug.
Mens jeg ventede på at betale, snuppede en dame den ud af hænderne af mig, fordi hun såååå gerne ville ha den. Lidt frækt, synes jeg, men også ekstra tilfredsstillende, at det var mig der så den først og dermed købte den. Gnæk!
- 4 mønstre på udklædningskostumer. Det bliver nok rart at ha, når Edith bliver større.
- Og en retro dug.

10 kommentarer:

 1. Øj øj øj nogle fine ting du fandt :o) Jeg tror jeg vil på genbrugsrunde imorgen. Fedt med mønstrene. Tænk lige på hvor mange timer der ligger i den hæklede dug. En gammel kone har måske siddet med sine rynkede hænder og hæklet og hæklet en lang kold vinter, for til foråret at ligge den fine dug på bordet :o)

  SvarSlet
 2. Dorthe - Ja, den taske er SÅ FIN!! Det gav et helt sæt i mig da jeg spottede den. Og kr. 75 er da lige til at holde ud :-)

  Lunde - Ja, det var lidt af et scoop! Den dug er jeg helt pjattet med - netop fordi det er så godt håndværk. Og så har den taget ugevis at producere!

  SvarSlet
 3. Hvor er den skøn - din nye taske!eg samler på den slags små broderede tasker. Du er heldig:-)

  SvarSlet
 4. Hej Trine, inden jeg kommenterer dine lopper, vil jeg simpelthen tagge dig i den helt nye og meget fantastiske og udfordrende leg: "Danmarks kedeligste station". Jeg håber, du vil lege med.

  Og så til lopperne:
  Jeg er VILD med den smukke taske! Jeg mener, at min mor engang har hæklet en dug tilsvarende :)

  SvarSlet
 5. Hej Mette.
  God leg!! Jeg må dog indrømme, at jeg stort set aldrig er på andre stationer end Langå og Århus, og vi kan vist godt blive enige om, hvilken en der er mest kedelig...Århus naturligvis...eller - nå nej ;-)
  Jeg vil se, hvad jeg kan gøre, men det kan nu godt være jeg gentager succesen med vores allesammens favorit blandt kedelige stationer.
  :-)
  Tasken var altså en godt scoop. Dugen ved jeg ikke om jeg får brugt så meget, men kan altså ikke stå for så mange timers knokleri :-)

  SvarSlet
 6. Det var da noget af et kup!
  Og når andre kan se værdien i købet, er man ekstra stolt. Gnæk gnæk :)

  SvarSlet
 7. Ja, det var vist et ret godt kup.
  Jeg har altså ofte købt genbrugs-sager bare, fordi der stod en eller anden og snusede mig i nakken for at se, om jeg nu ville købe skatten - og så køber jeg den bare. Muahahaaa!!!

  SvarSlet
 8. Det var vel nok en fin taske! Godt det var dig der fik den med hjem ;o)

  SvarSlet
 9. TAk :-)
  Ja, for jeg skal nok RIGTIG godt på den! :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...