fredag den 30. september 2011

Morgenloppe # 31 - Blandet guf fra roadtrip


Kæresten og jeg kørte i går en lang tur. Vi stoppede ved 3 genbrugser, og her fandt jeg disse skatte:
 • En "farmor" køkkenvægt (som kæresten kaldte den) i den smukkeste farve EVER!
 • Et babysengesæt i brun med blomster
 • 3 brune Sødahl dåser med guldstjerner. Vingummibamsen er meget glad for dem, så jeg tror hun får dem.
 • En rødblomstret Erik Kold spagettibeholder - den hvide forærede min søde, betænksomme mor mig da Vingummien blev 2.
 • En laber 70'er tallerken af samme mærke (dog tydeligvis med andet mønster) som dette smukke stel (som jeg forøvrigt overvejer at sælge, så sig til hvis det har interesse).
 • Retro soveposeagtig-tingest.

11 kommentarer:

 1. Nææææh, sådan en farmorvægt har jeg også, dog er min lidt mere kedelig i farven. Til gengæld har mine negle i dag samme farve som din farmorvægt :)

  SvarSlet
 2. Gaahh, den vægt i dén farve har jeg ledt og ledt efter til fabrikken. Dit heldige asen! Skønne fund :)

  SvarSlet
 3. Sikke nogle fine ting :) Har også et par stykker af de dersens vægte og sågar også sådan en spagettibøtte :) Lidt pudsigt :)

  SvarSlet
 4. Wow - sikke en smuk vægt!

  Sikke et fund. Jeg håber at den vejer rigtigt, så den kan bruges til hverdag og blive nydt :D

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 5. Wauw nogen lækre fund! - vægten er simpelthen fantastisk - sikke en farve!:-) - min mormor har en i orange - som hun har haft i MANGE år.. men desværre er hun ikke klar til at lade mig arve den endnu;-)
  Den røde spagetti er bare et godt fund! - jeg har i min lange loppekarriere kun set få spagetti bøtter.. den hvide har jeg en af:-)

  SvarSlet
 6. Du har ret, farven på vægten er mega lækker.

  SvarSlet
 7. Ih, den vægt har jeg haft i blå, den er så skøn! Den virkede fint til at veje med, og blev kun udkskftet fordi jeg fandt en, jeg var endnu mere glad for :-)
  Det er nogen rigtig skønne ting du har fundet. Genbrugs-roadtrip er det bedste :-)

  SvarSlet
 8. Lækre sager du har fundet! Vægten er bare så skøn! Min far havde 5 til at hænge i køkkenet, bare til pynt. Det så nu ret fint ud. :-)

  KH Tine

  SvarSlet
 9. Clemme - Hehe. Kan godt forstå du har den farve på neglene :-)

  Julia - Ja, jeg troede heller ikke mine egne øjne, da jeg så den! Den er simpelthen så skøn den farve! Håber du også lige pludselig falder over en :-)

  Anna Marie W - Ja, os blogmennesker har det med at falde for de samme sager. Det smitter vist lidt ;-)

  Mirjam - Tak. Vi har desværre ikke fået den hængt op endnu, men den ser ud til at virke. Jeg er dog enig med mig selv om at den SKAL op, om den virker eller ej ;-)

  Husmor-Marlene - Ja, den farve er virkelig skøøøn! Faktisk har jeg intet mindre end 3 spagettibøtter. De er så fine! Jeg købte også engang en på Qxl, og den står i køkkenskabet fyldt med spagetti :-) Jeg overvejer at bruge de andre til strikkepinde :-)

  Malene - Tak og nemlig :-) Den er virkelig skøn!

  Retro Rejen - En vægt i blå lyder slet heller ikke tosset. Hvilken vægt fik du mon i stedet? Og ja, genbrugs-roadtrip er fuldstændig undervurderet!! It rocks!! :-)

  SvarSlet
 10. Tine - Tak og FED ide med 5 vægte!! Ku lige se det for mig! Håber jeg er heldig at finde flere med flotte farver, og ja, så skal de helt sikkert også op :-)

  SvarSlet
 11. Jeg fandt en helt fantastisk rød, spritny, retro Eva vægt, i original indpakning. Det var den blå nød til at vige pladsen for. Jeg sendte selvfølgelig til blå til genbrug igen, så en anden kunne gøre et fund og blive glad :-)
  Jeg har et billede af min skønneste røde vægt i det her røde indlæg, fra farvelegen: http://retrorejen.blogspot.com/2011/09/rd.html

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...