mandag den 30. maj 2011

Skråt op!

Billedet lånt HER
Ny rekord i Søhestens liv:
I løbet af den sidste uge har jeg hele to gange fået skråt-op-fingeren af to mandlige medbilister! Charmerende!
Første gang var, da jeg kørte helt og aldeles efter reglerne på en stor ringvej. En bilist prøvede at overhale inden om. Det lykkedes ikke, så han kørte HELT op i "røveren" af vores gamle Volvo. Sådan noget kan jeg ikke li', så jeg tjattede lidt til bremsen, ikke så bilen bremsede, men så bremselyset lige blev slået til. Derpå tog fanden ved den meget travle familiefar (børnesæder i bilen). Han hamrede speederen i bund og foretog en agressiv overhaling (indenom - FLOT!), og så fik jeg ellers en "venlig hilsen" med på vejen. Spank you!!
I dag fik jeg så finger nummer to. Volvoen er på ferie hos svigerfar, da benzin-pumpen (eller sådan noget...) har givet op, så vi har en lånebil, som desværre ikke har servostyring. Den er virkelig svær at dreje, så da jeg skulle til venstre i lyskrydset her i vores lille by, gik det måske ikke skide super-kvikt. Da familiefar nr. 2 (med barn i bilen!!) havde kørt bag mig i omkring 10 sekunder, blev det bare for meget for ham. Inden jeg var nået ud af krydset, hørte jeg dæk, der hvinede bag mig, og så overhalede han med høj fart og modkørende bilister i sigte. Armen ud af vinduet med en lille hilsen fra langemand.
Spank you pisse meget too!

Hvad siger I så? Var det ikke flot klaret af Frk Søhest???
Og hvem kan måske stikke den?

8 kommentarer:

 1. Hi hi hi... Fed humor! Håber du alligevel - om ikke andet efterfølgende - selv har fået et godt grin over det!
  Jeg fik kørekort for under et år siden, og er heller ikke den kvikkeste rundt i sving mm, men jeg har nu alligevel endnu ikke fået præsenteret langemand:-)

  SvarSlet
 2. jeg har haft kørekort i 38 år og 3-4 biler og jeg under mig over den måde folk køre ,de kan bare ikke komme hurtigt nok frem ,jeg fatter det ikke ... min mand er en af dem der køre som død og helvet ,men han giver ikke fingeren :)

  jeg er så en af dem der ikke kan ladevær med at drille dem der gerne vil overhæle på steder de ikke må så leger jeg lidt med dem og jo de bliver sure hehe

  SvarSlet
 3. Folk må dog lige slappe lidt af! Kæft jeg var blevet hidsig hvis det var mig !

  Hvad bilder de sig ind?

  Fuck dem - siger jeg bare ;-)

  Glade, venlige, rare smil fra Mia ;-)

  SvarSlet
 4. Send dem et fingerkys!
  Ellers fin blog du har. Er ny fast læser.
  Håber du kigger på min.

  SvarSlet
 5. Camilla - Jeg har nemlig kun latter til overs for langemænds-lufterne. Tænk at der skal så lidt til at sætte deres pis i kog!? Tragikomisk er det egentligt!
  Jeg håber bestemt du undgår langemændene, men man ved jo aldrig hvilke spader der gemmer sig derude i trafikken ;-)

  Helle - Jeg kan altså heller ikke lade vær med at drille de der motor-bøller ;-) Det er den fedeste og mest provokerende "hævn". Langemand go home!

  Mia - Ja, hvad sker der lige? Jeg forestiller mig, at sådan nogle mænd er totalt under tøflen derhjemme, men så når de kommer ud i bilen, så skal de dælme lige af med alle aggressionerne. KIKSET!!
  Jeg orker ikke at blive sur på sådan nogle fladpander ;-) Kun hån og latter har jeg til overs for dem ;-D

  Solveig - Strålende ide. Det husker jeg lige til næste gang (for sådan en må da komme med mit "held") :-)
  Velkommen til Søhesten og tak for de søde ord :-) Jeg kigger straks forbi :-)

  SvarSlet
 6. Der er ikke noget jeg kan blive så olm over, som folk der har for travlt i trafikken. Idioter der ligger bag en og blinker, mens man overhaler det hurtigste man kan på motorvejen. Bliver hyper provokeret af folk der bander og svovler over mig.... når det er mig der kører lovligt og dem der kører ulovligt !!! Og der er sjovt nok ALTID mænd. De sku ha taget kortet skulle de.

  Kørte for et par måneder siden, på en flersporet vej... lidt langsomt, for jeg holdte udkig efter den vej jeg skulle svinge til højre ad. Min lidt langsomme kørsel provokerede en eller anden spade så meget, at han overhalede mig og tvang min bil ind til siden.... steg ud ( Det var her jeg burde ha låst bilen, men var blevet så pissed at jeg i stedet råbte: Hvad vil du, hva. Bare kom an ) Halvejs henne ved min bil vendte han om. Jeg ved ikke hvorfor han ombestemte sig. Måske fordi jeg havde min datter med i bilen, måske fordi jeg så for lille og tøset ud. Det var en flersporet vej... han kunne bare ha overhalet. Han lignede virkelig en der kunne dele nogle bank ud, og jeg er virkelig ikke stolt af min reaktion. Men i en bil er jeg altså nem at tænde af !

  SvarSlet
 7. Line - FÅÅÅÅCK en idiot!!!! Hvad sker der lige?!?! Tænk at man kan blive så tosset over så lille ting! Jøsses!
  Jeg synes, det var mega fedt, at du råbte "bare kom an!". Haha! Og han blev helt sikkert skide bange, gjorde han ;-) Ha!!

  SvarSlet
 8. iiih sikke nogle dumme mænd! Hej søde Trine, ja det er så hyggeligt at jeg har fået bloggen op at køre:-) Jeg håber at dig, Vingummien og din søde kæreste har det rigtig godt?
  Mange Hilsner fra Sidsel

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...