torsdag den 19. maj 2011

Dagens loppe-fix

Drønede rundt i et par genbrugsbutikker i dag. Havde brug for lige at komme lidt ud, da eksamen fra tidligere på ugen stadig sidder i kroppen.
Det blev til intet mindre end hele 2 retro-vattæpper. Ikke nær så smukke, som det jeg fandt i weekenden, men juhu alligevel. Jeg har i enormt lang tid sukket efter vattæpper, og så lige pludselig havde man i alt 3 stk. Namme nam!
Ud over disse fandt jeg en masse sengetøj, noget sødt strik til Vingummien, en sangbog og noget retro plastik-opbevaring.
Nu har jeg det bedre!

8 kommentarer:

 1. ejjj hvor sjovt, jeg hungre også efter vattæpper, så jeg skal da helt sikkert snart på jagt. MÅske en tur til ingerslev marked ku gøre det??
  fine ting du har fundet - igen!! ;O) Er helt vild med det strik til bettepigen, det skal da ses på. Vidst også snart på tide de små får set hinanden??!!
  Håber eksamen er gået godt. Jeg sidder og læser til på tirsdag... og med sygdom i kroppen, er det ikke det mest effektive.. ej.. jeg er på vej til toppen igen ;O)
  Håber vi ses snart.¨
  Knus

  SvarSlet
 2. Hvilket fantastisk fix du har fået:-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogle vilde fund!! Det er sjældent, man er så heldig!! Kh. LInda

  SvarSlet
 4. Lækkert! Vil meget gerne købe/bytte et stykke af det røde med den grønne kløver/blomst - sådan noget havde jeg som barn og bliver meget nostalgisk! Du kan skrive til mig, hvis det er - mettekirkeskovjensen@gmail.com

  Kh. Mette

  SvarSlet
 5. Nej hvor er det bare nogle dejlige fund Trine :D Du er og bliver en loppehaj :) Kommer du mon til strikkeklub hos Kier på onsdag?

  SvarSlet
 6. Åååårh de der vattæpper ville jeg gerne eje...sikke nogle fund:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 7. Tak for alle de dejlige kommentarer. Sådan et genbrugstogt giver mig altså det vildeste kick! Jeg er vist loppo-man...Mon det er usundt? Nej da!! Vel? ;-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...