torsdag den 26. maj 2011

Hul på projekt Waldorf dukke

I dag er jeg for alvor gået i gang med mit eksamensprojekt, Waldorf dukken. Jeg har lavet indmaden til dukkens hovede, og det er det, I ser på billedet. I aften håber jeg på at få gjort lidt ved kroppen. Jeg blander teknikker fra alle de "kilder" jeg har fået skrabet sammen, og især min tantes dvd har gjort det hele en del lettere at forstå. Jeg er så spændt på, om det hele vil lykkes.
Hvordan kommer min dukke mon til at se ud?
Jeg sidder og overvejer, hvad hun skal hedde, men måske ved jeg det først, når hun er færdig.
Spændende!!

7 kommentarer:

 1. Ej altså det projekt vil jeg glæde mig til at følge...vil du ikke lægge billeder ind af processen løbende? For jeg kunne vildt godt tænke mig at se hvordan man laver sådan en sød dukke (igen må jeg skyde skylden på mine barselsdagpenge, som gør, at jeg desværre ikke har råd til at deltage i et af de dukke kurser, der afholdes rundt omkring).

  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Du ser da ud til at være på rette vej!
  Ja navnet, det er slet ikke så nemt som man skulle tro! Min endte med at være en "Wilma".

  SvarSlet
 3. Hej Malene.
  Jeg glæder mig også selv til at følge projektet ;-) høhø
  Jeg vil forsøge at lægge billeder ind i ny og næ, men her midt i eksamenstravlheden, får jeg nok desværre ikke tid til det helt store beskrivelses arbejde. Min sølle SU tillader desværre heller ikke dukkekurserne, men heldigvis kan man finde meget på biblioteket og også på nettet :-)
  Kh Trine

  SvarSlet
 4. Virkelig godt at høre, Ida. Men kan jo godt blive helt nervøs :-)
  Wilma - det var et pænt navn. Jeg har en fornemmelse af at det bliver et lidt gammeldags navn, men dem har jeg jo også en svaghed for (jf. Edith ;).
  Glæder mig til at se din Wilma!!

  SvarSlet
 5. Ej, så spændende Trine! Glæder mig virkelig til at følge tilblivelsen af din dukke - er sikker på den bliver fin. Og er overbevist om, at navnet kommer til dig når hun er helt færdig!

  SvarSlet
 6. Jeg skal også snart igang med en af disse smukke og meget personlige dukker.. Men åhh har bare ikke lige haft tiden. ØV!!! Men jeg glæder mig rigtig meget til at se dit dukke-barn! Har været nysgerrig siden første gang du nævnte dit eksame projekt!! SÅ SPÆNDENDE!! -og er sikker på han/hun bliver SKØN!!

  SvarSlet
 7. Uha Trine det ser lovende ud - glæder mig til at følge det vidre forløb:-)
  Hey måske du en gang holder et dukkekursus?
  Jeg her en strikkeopskrift til en lille dukkevest, som jeg har strikket til My´s Alma.

  God dag.

  Kh Kristin

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...