mandag den 2. maj 2011

Awww en killing

I dag var jeg på besøg hos min veninde, som kunne vise mig sine ultrasøde, små killinger killinger. Awww!! Slet ikke til at stå for!

11 kommentarer:

 1. Hvor mange tog du med hjem? ;-)

  SvarSlet
 2. århhh... nej der er alt for søde sådan nogen små størrelser.

  Igår da jeg kom hjem kunne jeg høre en underlig lyd inde fra et buskas ude ved vores indkørelse. Siger til min mand at det lyder som helt nyfødte killinger, min mand synes mere det lød som fugle unger. Jeg kravler så ind bag ved for at tjekke, der ligger så 4 killinger, den ene er død, og der er ingen mor hos dem. Jeg går straks i panik og råber ud til min mand at der ligger de her nyfødte killinger herinde men der er ingen mor mis. Men i det samme kommer en meget forpjusket mor mis og hvæser af mig. Jeg lister så ud igen. Men holder øje med dem og hun har ingen interesse i killingerne. Vi skal så hjem og spise hos min mor og jeg vælger derfor at sætte en papkasse ind til dem med et tæppe i. Da vi kommer hjem er der stille derinde, jeg går så ned for at tjekke om de stadig er derinde men mor missen kommer så til syne og jeg kan så høre de små piver, -og så tænker jeg jo bare, jamen så har hun styr på det og så vil jeg ikke forstyre dem, selvom jeg havde en meget dårlig fornemmelse med mor missen. Idag vil jeg så tjekke om de ok. Der møder mig desværre det værst tænklige, alle de små killinger ligger og er døde. ;-( Nøøøj jeg græd og fortrød SÅ meget jeg ikke tog dem ind. Går hjemme lige nu og vi har 2 katte selv, så vores hun misse ville helt sikkert have passet på dem, om ikke andet vores hun hund. -og så måtte vi jo bare have købt noget missemodermælks ersttning. Men føder vild missen derude en anden gang, så snupper jeg dem med det samme. Puha...

  SvarSlet
 3. ÅÅÅÅÅÅÅHHHHH... Jeg vil ha en lille missekat.... Hvor er den dejlig. Kan slet ikke stå for de små pus.. har kun min store kat, som lige nu er på ferie ved bedstemor ;O)
  Når man ser sådan en bette en, for man lyst til en mere ;O) hihi...

  SvarSlet
 4. Hvor er den sød. Og de har de fineste små pivelyde.

  SvarSlet
 5. Har du måske nogensinde set en kattekilling, der IKKE var sød ;) ?
  Trist historie Kristiane...

  SvarSlet
 6. Hvor er den bare sød....de sku aldrig blive større:-)

  SvarSlet
 7. Jeg ææææææææææææææælsker katte, nøj hvor er den nuser :)

  SvarSlet
 8. Hvor er den kær. Jeg elsker også katte.... Og små missekatte elsker jeg endnu højere

  SvarSlet
 9. Så fik jeg endelig taget mig sammen til at svare. Jo jo bedre sent end aldrig, ikke ;-)

  Merete - Desværre fik jeg ingen med hjem, men det var skisme tæt på!

  Kristiane - Åh, altså, jeg har stadig kuldegysninger over din oplevelse. Da jeg læste det gav det et kæmpe sæt i mig. GISP! Hvor er det bare skrækkeligt!! Åh, de stakkels små killinger altså.

  Namaste - Maaaaw :-)

  Susan - Ja, de er altså totalt uimodståelige, men jeg er bange hvad Edith ikke ville udsætte det lille kræ for hvis jeg tog en med hjem. Uha!

  Vibeke - Ja, de pev sådan når man tog dem op. Det gik lige i hjertet!

  Stine - Jaaaaa :-)

  Louise - Nej, det har jeg altså ikke. De er alle sammen virkelig søde!

  By Myr - Ja, du har ret. Hvorfor er det lige sådan nogle skal vokse??

  Clemme - Jeg ææææææææææælsker også katte!!

  Henny - Ja, den er altså så kær at man næsten ikke kan holde det ud ;-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...