fredag den 20. maj 2011

Eksamen i håndarbejde

Efter lang meget tids voldsom sukken (og savlen) over Smilerynkers og Tusindfryds fantastiske dukker, har jeg simpelthen besluttet, at det (bl.a.) er det, jeg skal lære mig selv til min håndarbejdseksamen!
Jeg har en skøn, dejlig, kreativ og utrolig hjælpsom tante, som også er blevet voldsomt bidt af dukkerne (altså ikke på av!-måden ;-). Hun har sørget for at låne bøger på biblioteket, og lånt mig sin fantastiske instruktions-dvd. Sikke et kæmpe arbejde hun har gjort. Hun har virkelig sparet mig for en masse (lidt kedelig) research arbejde.
Nu mangler jeg bare lidt mere tricot og lidt mere uld og så i næste uge går jeg i krig!! 
Jeg glæder mig som en tosset til at gå i gang, men jeg bliver nødt til at gå med sommerfugle i maven i et par dage endnu, for kæresten har (stadig) voldsomt travlt på sit studie, så jeg er fuldtids enlig-mutti i disse dage.
Den kommende eksamen bliver nok den mest fantastiske ever!
Op i nummi med gode karakterer, for de erfaringer jeg vil gøre mig bliver guld værd!

Beklager alle de der ( ), men det var jeg lige i humør til (åbenbart).

10 kommentarer:

 1. Waw Trine! Elsker dit projekt og er bestemt klar til st suge noget af din erhvervede viden efter eksamen. Vil også vildt gerne kunne lave de fine dukker :D Det bliver et SUPER projekt :) Og ja, håndarbejdseksamen er den sjoveste eksamen nogensinde :D

  SvarSlet
 2. Jeg har også kastet mig ud i at sy sådan en dukke, med visse ændringer, jeg brugte bogen "syede dukker", som du også viser. Det var rigtig sjovt men bestemt også svært. God arbejdslyst, det bliver rigtig spændende! Jeg venter på at en veninde føder, så den kan blive givet væk som gave, inden jeg kan vise den frem på bloggen.
  Hilsen Ida

  SvarSlet
 3. Søde Kamilla. Jegelsker også projektet og jeg er ikke engang gået i gang endnu. Det tyder godt.Vi må lige snakkes ved når jeg er kommet (levende)igennem :-)

  SvarSlet
 4. Fantastisk! GLÆDER mig til at se din "vingummi-dukke". Den kan kun blive skøn! :-)

  SvarSlet
 5. Spændende projekt. Jeg glæder mig også til at se mere :)

  SvarSlet
 6. Jeg er dybt misundelig! Lorte ny-studie-ordning min bare røv! Øv, men nu findes der en billedkunstlærer der tvinger eleverne til at hækle! BASTA

  SvarSlet
 7. Her var det mye fint og inspirerende: )

  Fine bilder og morsomt navn på bloggen din.

  SvarSlet
 8. Pif Paf Puf - Jeg glæder mig også rigtig meget. Både til hele processen og til det produkt der kommer ud af det!

  Louise - Jeg lover at skrive mere om projektet her på bloggen :-)

  Laura - Ja, den der nye studieordning er godt nok øv!
  Du har ikke haft Materiel Design på semi? Men ja, du bliver nok nødt til at tvinge lidt håndarbejde ind i billedkunst...hæklet streetart!

  SvarSlet
 9. Super spændende projekt, som jeg glæder mig til at høre mere om. Vil du - når du har overskud og tid - fortælle lidt mere om hvordan sådan en håndarbejdseksamen foregår. Er lidt nysgerrig... Held & lykke med projektet.

  SvarSlet
 10. Hej Karina.
  Det vil jeg da med glæde!!
  Der dukker nok meget mere op her på Søhesten om det i ny og næ, men kort fortalt vil håndarbejdseksamen på lærerseminariet blive delt op så der er en teoretisk del (i forhold til undervisning i skolen. Her vil jeg snakke om bla. æstetisk læring og motivation). Jeg skal lave et undervisningsforløb, jeg skal tale om dette projekt og også om alt det jeg ellers har lavet i løbet af mine år med håndarbejde på seminariet.
  Alt sammen på 45 min. Jeg skal desuden lave en lille udstilling.
  PUHA jeg har travlt egentlig!!!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...