lørdag den 7. maj 2011

Forårsmarked og reunion


I dag var en virkelig skøn dag!
Jeg drog hele vejen til Odense, hvor jeg skulle tilbringe dagen på det berømte og fantastiske forårsmarked sammen med to skønne bloggere (Pif Paf Puf og Glaphuset), som jeg kender fra "de gode gamle dage" (dagene før kærester, uddannelser, børn og blogland). Vi har ikke set hinanden i rigtig, rigtig lang tid, så udover at vi virkelig NØD det imponerende marked, så nød vi også hinandens selskab. Der blev indhentet en hel masse af det forsømte, sladret, grinet og hygget.
Her er lidt stemningsbilleder fra forårsmarkedet i pakhuset ved Odense havn. Ufatteligt som folkene bag markedet har knoklet!
Det var vildt inspirerende at kigge på alle de smukke boder, og skønt at snakke med en masse skønne blogfolk. Jeg fik købt en masse fine sager, som jeg viser frem her på Søhesten i morgen. Vi ses!!

4 kommentarer:

 1. Det var så dejligt at se dig igen Trine!

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 2. I lige måde, Mia!
  Sikke en masse fine sager i havde til salg. Jeg er så spændt hvad Vingummien siger til sin fine, nye sengeremse.
  Hyg dig en hel, hel masse :-)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare fedt ud...ÆV at jeg ikke kunne komme til markedet alligevel - men det er pga. min lille søde nevøs dåb i morgen...så gør det ik så meget alligevel:-)
  Dejligt med en reunion....det er altid sjovt at catche up:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Hej Trine.

  Skønne stemningsbilleder! Sidder lige og sukker, ærger og har lidt ondt i maven over ikke at komme på det skønne, skønne marked!
  Familien er på camping, har dog sendt mange tanker mod det fynske de sidste par dage... Jeg må nøjes med billeder..:)
  Glæder mig til at se dine

  Ha en dejlig søndag.
  Kh

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...