fredag den 4. februar 2011

Søhesten i 1991Sine og jeg har været bedste veninder stort set siden, vi begyndte i børnehave, og det kan ha visse virkelig underholdende fordele. I går da jeg var på besøg, havde hun fundet sin "Mine venner"-bog fra '91 frem. Jeg havde naturligvis også skrevet i bogen. Så uskyldig og sød, jeg var dengang. haha!

Jeg får grinekramper over:
 • Tjek lige mine variationer af to ord sat sammen: SØD-TØS, LEV-VEL, GOD-BOG, HUS-MUS, NUT-PUT...nut-put??? Jeg havde en masse pennevenner dengang, så man havde vel et vis repetoir. Ha!
 • Min fødeBY var Silkeborg Sygehus...!! 
 • Nogle af mine interesser var bl.a. Anders And blade og brevpapir...
 • Hvad er HS-klubber og Altmuligklubber??
 • Lige nu er jeg lidt i tvivl om, hvad min yndlingsbog var for en...tror faktisk aldrig jeg har læst den...!
 • Tilgengæld var der ingen tvivl om, at min yndlings pop-gruppe var ROKSET!
 • Min yndlings film var Møgungerne!! Hvad f..... er det for en film? Og ja, den lyder virkelig god!
 • Jeg syntes ikke om ost, karry og USLE MENSKER! I dag har jeg det lidt bedre med ost, meget bedre med karry, men stadig ikke godt med det sidste.
 • Ja, hvorfor staves det ikke sådan: mensker og familje?? Det giver da meget bedre mening!
 • Jeg ville være revisor (ligesom min far), litograf (ligesom min tante) eller damefrisør (ligesom min mormor) og så ender jeg som lærer som mine onkler...
 • Skråskrift...ak ja.

Åh altså, god, god underholdning og sikke en masse minder!
Håber også I fik lidt ud af det :-)

17 kommentarer:

 1. Det er nok det morsomste (som overraskende nok er stavet rigtigt (fandt jeg ud af ved at google)når vi nu er ved ord-som-de-burde-staves)jeg længe har læst i blogland.... Håber ikke den sætning blev for knudret :)

  Husker TYDELIGT de vennebøger... Gad vide hvor min er henne?

  SvarSlet
 2. Ja, skynd dig at finde den bog! Det er guld! Det er virkelig også god underholdning at læse, hvad de gamle venner skrev.
  Fantastisk at høre, at det er noget af det morsomste (ja, ville altså også blive i tvivl om den stavning!!) du har læst i blogland! Jeg opfordrer dig virkelig til at lave et lignende indlæg, hvis du finder bogen ;-)

  SvarSlet
 3. Ai øv, hvorfor gemte jeg ikke de bøger ;
  Hvor sjovt (Rokset ;)

  SvarSlet
 4. Nahj, et fantastisk fredags-griner-indlæg du har her. Jeg morede mig gevaldigt. TAK
  Og god weekend.
  kh Pia

  SvarSlet
 5. Iih, det bringer mange minder frem.

  Jeg har kigget lidt på den bog, du ikke kan genkende. Jeg tror det må være "Frændeløs" af Hector Malot. Den læste jeg også i skolen og den var rigtig god :)

  Klem

  SvarSlet
 6. Balvenie - Ja, ROKSET rocks!! Og hvorfor staves det ikke sådan!?!

  Pia - Er virkelig glad for, at andre kan more sig over indlægget. Var i tvivl om andre ville finde det lidt kedeligt, men det ser heldigvis ikke sådan ud.

  Mette B - Du har da ret!! Men det finurlige ved dette er, at JEG ALDRIG HAR LÆST DEN. Har altid gerne villet, for min det var min mors yndlingsbog, da hun var barn. Det ville jeg åbenbart også, da jeg var 11... Upålidelige mig!! Haha

  SvarSlet
 7. Hvor er det sjovt, Trine... Det er da nostalgi, så det batter ;o) Jeg tror desværre mine er forsvundet i flytning engang - kunne ellers være ret morsomt at læse dem ;o)

  SvarSlet
 8. SKØNT SKØNT SKØNT!!!

  Dejligt at du lige delte med os =)

  God weekend!

  SvarSlet
 9. Hø hø, sjovt sjovt! Jeg har faktisk en liggende med nøjagtig samme layout, og også en med Barbie, hvor jeg udover at få samtlige mennesker jeg mødte til at skrive i den, har udfyldt sider for... mine 8 angorakaniner!
  ;o)

  SvarSlet
 10. Ha ha, sikke et sjovt og dejligt indlæg...åh hvor jeg tydeligt husker de der veninde bøger, det var så skægt:-)

  Tak for et underholdende indlæg..godt fundet på:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 11. Ej man blir jo helt nostalgisk, tror da jeg skal se om min stadig er i gemmerne om ikke andet så dukker der nok noget andet op....god week

  SvarSlet
 12. Hvor skægt! Gad vide, hvor min er henne ... Jeg kan tydeligt huske de der hoveder med skøre munde og Fedtmule. Vi tegnede præcis det samme :-)

  SvarSlet
 13. Ha ha - vildt fedt.. Mere af det :)

  SvarSlet
 14. Ha ha ha Trine! Jeg er noget langsom i optrækket - har først set indlægget nu. Hvor er det skønt! Man sover så godt, når man har fået en ordenlig grinetur. Så tak for dejlig dejlig godnatmedicin :-) Jeg har også længe tænkt om jeg skulle finde mine gamle dagbøger osv. frem - der må virkelig være nogle guldkorn teenageårene!

  SvarSlet
 15. Søde, søde mennesker. Tak for alle jeres søde kommentarer!! Det er virkelig skønt, at jeg har fået jer til at trække på smilebåndet. Var i tvivl, om jeg ville være den eneste, som ville finde det sjovt :-)
  Smil fra Søhesten

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...