torsdag den 10. februar 2011

En lille fastelavns Mariehøne


...fandt jeg nede i genbrugsen. Synes den er så fin!!!
Spændende hvor mange sekunder den unge dame vil finde sig i at ha den på. Men hvis hun beholder kjolen på, er hun bare Cirkeline i stedet for Mariehøne :-)

7 kommentarer:

 1. Hvor er den fin... Min datter var også mariehøne, da hun var omkring de to.. vi havde sådan en nytårshat, som var en hjelm lavet som en mariehøne, og så havde jeg syet en kjole ligesom den du har syet, sorte strømpebukser og røde prikkede sko... I år vil hun gerne bare være en af de prinsesser fra Bilka, og jeg må indrømme at jeg har SÅ svært ved det.. Omvendt, så synes jeg jo også det er synd for hende, hvis hun står der som den eneste i hjemmelavet kreation, og brændende bare ønskede at være en bilka prinsesse som alle de andre... dilemma dilemma.... :)

  SvarSlet
 2. Ha ha.. Skønt!
  Jeg er også i gang med udklædningsovervejelserne

  SvarSlet
 3. Håber damen er samarbejdsvillig ;-) i hvert fald indtil mor har fået taget billeder! Her har Kaya og jeg været samtlige genbrugser rundt (og der er jo nogen stykker i 8500 Grenå, ved du) efter en Ariel-kjole - Kaya var fuldstændig skråsikker på at det sku vi nok finde... Vi endte med for 200 kr. tornerose fra "fætteren"... hun er lykkelig, og tripper rundt i kjole og "højkantsko". Alle pengene værd!

  SvarSlet
 4. Cirkeline er da ogsaa pragtfuld.

  SvarSlet
 5. Den er såååå fin!
  Tænk en gang at noget så fantastisk kan findes i en genbrugs.
  Anita

  SvarSlet
 6. Ja den er fuldstændig fantastisk!!!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...