lørdag den 26. februar 2011

Lidt panik! Kan nogen hjælpe

Jeg har længe været en lille smule irriteret over mine kæmpestore billeder på Søhesten. Jeg har ikke kunnet finde ud af at lave dem mindre på en ordentlig måde, fordi jeg engang har redigeret i Søhestens HTLM-kode et par gange (uden at gemme originalen. Dumme, dumme mig!). Men jeg turde ikke gå helt drastisk til værks, for jeg kunne godt lide at bloggen var bred og fyldte meget af skærmen.
Nå. men i går var jeg på besøg hos en meget sød og skøn ny blogger (mere om hende i næste indlæg), og vi hyggesnakkede og blog-nørdede. Faktisk blog-nørdede vi så meget, at da jeg kom hjem, kastede jeg mig frådende over Søhesten, og ved et uheld slettede jeg alle mine indstillinger - de store billeder og den brede Søhest!! P-A-N-I-K!!!! Jeg var jo slet ikke klar til at sige farvel!!
Ærgerligt, for nu havde jeg trods alt vænnet mig til at Søhesten så sådan ud, og så er det altså lidt træls, at det lige pludselig er helt væk. Men øv bøv, sket er sket...
Nå, men nu har jeg rumsteret lidt rundt, og så nu ser Søhesten altså sådan her ud.
Håber den er godkendt :-) Mange af billederne er stadig for store til at kunne være i den nye skabelon, men dem skal jeg nok fikse. Det vil bare ske lidt efter lidt, for det tager tid. 

Der er dog et par detaljer, der stadig irriterer mig.
Der er "skygger" omkring billederne. Kan disse ikke fjernes??
Kan bloggen gøres bredere, så der ikke er så meget "luft" i siderne?
Håber nogen kan hjælpe.

2 kommentarer:

  1. Jeg har brugt den skabelon inde i design, der hedder "ethereal", og der er der ikke skygger rundt om billederne. Håber det kan hjælpe lidt på vej:)

    SvarSlet
  2. Hurra! Det virker. Tusind tak for det, Anne!

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...