søndag den 31. oktober 2010

Ubegribelig luksus


Der er sket et vendepunkt i vores tilværelse her i det lille hjem! Kæresten og jeg har boet under samme tag i nu 6 år. Sidste år fik vi fjernsyn for første gang, og i dag kan vi tjekke OPVASKEMASKINE af på listen over ubegribelig luksus i vores liv! Vi har altid sukket efter sådan et monstrum, men har aldrig haft pladsen - før nu!! Den er lige blevet sat til, den virker og er i gang med første opvask!! J-U-B-I!!!
Badeværelset er nu så færdigt, at vi har flyttet vaskemaskine og tørretumbler derind (de stod i køkkenet før). Jeg glæder mig forresten til at vise, hvor fint badeværelset er blevet, men det varer altså lidt endnu, for de sidste små detaljer skal være på plads inden. 

Kæresten synes forøvrigt stadig fjernsyn er overflødigt, men en skabs-tv-narkoman som jeg synes nu, det er meget rart med lidt tomgang foran kukkassen i ny og næ.

Nyd den sidste lille bid søndag.
Tro det eller ej, men jeg glæder mig vildt til at tage ud af opvaskeren!!!!

7 kommentarer:

 1. Det kan jeg godt forstå at du gør, sådan en maskine er guld værd, ved virkelig ikke hvad jeg
  skulle gøre uden vore "marenmarie" da jeg hader at vaske op.
  Glæder mig til at se hvor fint badeværelset er blevet.

  SvarSlet
 2. Da vi havde små børn, havde vi også en periode uden tv. Nu har vi tv i næsten alle rum. Jeg ville ikke undvære det i dag, men jeg tror nok, at jeg nød det dengang.
  Opvaskemaskinen ville jeg også nødig undvære. Tillykke med jeres.

  SvarSlet
 3. hej

  jeg fik en opvaskermaskine af min mands forældre for 5 år siden og jeg elsker den :) den slags luksus er jeg ikke opvokset med :)
  så glæd dig :)

  SvarSlet
 4. Kender det godt, fik også først for nylig opvaskemaskine, men hygger mig stadig med at fylde og tømme :)

  SvarSlet
 5. Ha ha ha, hvor jeg kender følelsen...altså det med fjernsynet kan jeg ikke lige være med på - det kunne vi ikke leve uden her i huset!

  Men da vi sidste år (1 december) flyttede ind i vores aller første hus var det en fryyyyyd at tænde opvaskemaskinen for første gang...og jeg glæder mig stadig over det! Efter at have stået med hænderne i vand i mange år og vasket op er lyden af en opvaskemaskine næsten som at høre englesang:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 6. Lene - Haha! Marenmarie er et godt navn. Vi må også finde et navn til vores maskine!

  Eva- Ja, nu må vi se hvad det næste på luksus-listen bliver. Det varer nok lige lidt, før der kommer tv i alle rum, men mon ikke det også bliver sådan lige pludselig ;-)

  Belladotte - Jeg er selv opvokset med opvaskemaskine, så jeg fatter knap, at jeg har ku holde det ud, men det har jeg altså. Min kæreste kommer fra et vaske-op-i-hånden-hjem, så det har måske ikke været så voldsomt for ham.
  Jeg ÆÆÆLSKER det allerede!!

  Clemme - Også tillykke med din maskine! Ja, mon ikke glæden ved at tømme/fylde bliver ved et stykke tid endnu :-)

  By Myr - Ja, englesang! Det er det det er!!
  Godt at høre at nydelsen varer mindst et år. Hvem ved om det vil vare et helt liv!


  KH Trine

  SvarSlet
 7. Yes det er bare skønt med sådan et monster. Jeg har også næsten lige fået en opvaskemaskine og wuhuuu det er bare for nice.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...