torsdag den 28. oktober 2010

Mumi pudebetræk - nu vist ordentligt frem


I mit sidste indlæg viste jeg dagens loppescoop. Bla. var der et lille glimt af disse voksenpudebetræk. Flere har kommenteret dem, så nu vil jeg da lige vise dem ordentlig frem.
Jeg synes Mumi er så sød og fin, men jeg er ikke super-fan, altså jeg samler ikke på Mumi, så jeg vidste slet ikke at jeg gjorde mig et lille scoop :-)
Overvejer at sælge dem (måske bytte, men helst sælge, for jeg har så meget stof liggende i forvejen)...men altså jeg overvejer bare... ;-)

7 kommentarer:

 1. Hej igen min ven :o)

  Det er vel nok pænt og `velholdt´ :o) Jeg har absolut heller ingen hang til Mummi. Jeg havde mareridt over dem som barn. Lille My er da bare SÅ ULTRA MULTRA uhyggelig. Jeg synes helt klart du skal sælge dem i afklippede stykker, måske i din blog biks ??? Jeg linker gerne hvis det er :o) Tror der er penge at tjene ;o)

  Knus Lunde

  SvarSlet
 2. Haha! Ja, jeg var også skide bange for Lille My! Men i gamle dage var det også sådan noget dukke-film-agtig noget, og der var sådan en lidt spooky stemning, ikke? Nu viser de vist kun tegnefilm. Det er jo noget helt andet - slet ikke så uhyggelig. Nå ja, det kunne jeg jo naturligvis godt gøre. Gad vide hvad de står i sådan nogle Mumi stoffer?
  KNUS!

  SvarSlet
 3. Der var nemlig MEGA spooky stemning..... Hmm, ved ski ikke hvad det står i, men har en idé om det er ganske eftertragtet. Kig måske forbi Helle "En fugl i hånden" har hun ikke en bette blogbiks hvor hun sælger vintagestoffer ???

  SvarSlet
 4. Du må endelig ikke klippe det op!! Jeg syntes det er fint, og vil gerne lægge billet ind på det, hvis det er. Tror faktisk ikke det er særligt gammelt, men skal lige lure nærmere på stregen ;)

  SvarSlet
 5. Ok, det vil jeg så lade vær med :-)
  My ser ikke helt uhyggelig nok ud, måske fordi det ikke er så gammelt, som du siger. Har ingen anelse om hvor gammelt der er :-)
  Jeg skal nok sørge for du hører nærmere, når/hvis jeg tager en beslutning.

  SvarSlet
 6. nej nej ikke klippe dem op. de er så fine og køber dem gerne hvis det er :o)

  SvarSlet
 7. Jeg er også stadig frisk på at købe dem - jeg tror, de stammer fra 90´erne, den udgave der.

  Jeg kan bl.a. lokke med noget kattebetræk, som du selv har fundet i brunt her: http://trinesoehest.blogspot.com/2010/07/genbrugsturne_25.html

  - jeg har noget i lyserødt, hvis det frister :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...