torsdag den 28. oktober 2010

Lopper og tøsebukserI dag var jeg en tur i et par genbrugsbutikker i Randers og fandt en masse fint retrosengetøj, et hjertefad og en hagesmæk, som en frivillig i genbrugsen havde kreeret. Derefter skulle Vingummien ha et par tøsebukser. Fandt et par fra Krutter med 25% Rabat.

15 kommentarer:

 1. Du er SÅ go til de der loppefund... :O) Fede stoffer du har fundet. :O) Og sikke flotte bukser.
  Knus Susan

  SvarSlet
 2. Hi hjertefadet gætter jeg på er fra den genbrug nede i det gamle Løgstrup. jeg stod nemlig med et lignende i håden dernede i går....
  Skønne bukser!

  SvarSlet
 3. Ej, men altså hvor ER jeg misundelig! Fandt du godtnok mumi-stof på genbrug?! Og et ildfast fad med hjerte... jeg har selv nogle hjerte-tallerkener, men de kan ikke helt hamle op med det fad.

  Sig endelig, endelig til, hvis du bytter mumi-stof :-)

  (Og den lilla dug har min mor :-) )

  SvarSlet
 4. Susan - Tak :-) Jeg er altså også heldig at bo i et område med nogle vildt gode genbrugser. Bukserne har jeg kigget på i et godt stykke tid, men syntes det var for dyre, men så var jeg heldig og finde dem billigt :-)

  Kristin - Jeg er desværre ikke så kendt i Randers, så jeg ved ikke, om det var det sted du nævner, men genbrugsen ligger meget tæt på en Blå kors genbrugs. Siger det dig noget? Men ja, smadder sjovt hvis det er det samme fad, du har kigget på.

  Spitzenklasse - Jeg fandt 2 uens voksenpudebetræk nede i den lokale genner. Ved ikke helt om pudebetræk går under kategorien mumi-stof? Jeg tror godt, jeg kunne finde på at bytte/sælge. Jeg samler ikke på mumi-ting, synes bare det var lidt sødt. Tænker lige lidt over det :-)
  Det lilla stof er sengetøj, men mon ikke også det findes som dug.

  Knus til alle fra Trine - En Søhest

  SvarSlet
 5. Pudebetræk med mumi er da også fantastisk - hvis du vil af med dem, siger du bare til :-)

  Jeg har lidt af hvert i stof/sengetøj jeg gerne vil bytte med, hvis det er - eller evt. købe.

  Mvh
  Mette
  daswunderbaum@gmail.com

  SvarSlet
 6. Ser ud til at være en virkelig lækker bunke stoffer! Og tænk at du har fundet noget med mumi. Er drøn misundelig ;)

  SvarSlet
 7. Wow nogle gode fund!! Hvis du vil bytte noget af det lilla, så sig endelig gerne til

  SvarSlet
 8. Hej Trine, din lille loppehaj :o)

  Sikke nogle fund du har gjort, du er vidst ved at vel updatet på vintagestofferne ??? Der kan jeg bare slet slet ikke være med, den bølge bidder vidst ikke fat i mig.

  De ser vel nok fine bukserne fra Krutter, glæder mig til en dag at se dem live :o))

  Lunde

  SvarSlet
 9. Spitzenklasse - Jeg lover lige at prikke til dig, hvis jeg vælger at skille mig af med mumi stoffet :-)

  Julia - Ja, det var en rigtig god høst :-) I det hele taget har jeg efterhånden samlet en hulens masse retrostof sammen. Måske jeg skulle få gang i symaskinen snart(travlhed gå væk!!).

  Julie - Jeg er også fint tilfreds. Blev lidt elektrisk, da jeg så det lilla. Skal nok huske dig, hvis jeg kan undvære noget...hvilket jeg sikkert godt kan :-)

  LundeMUS - Ja, jeg syens det er sååå lækkert med vintagestofferne. Jeg har altid beundret mine forældres gamle 70'er sengetøj, og da jeg opdagede at min mor for nylig har smidt det hele ud, kunne jeg ha bidt hovedet af hende (altså i overført betydning - så stor er min mund jo slet ikke). Desuden er det jo meget billigere end alt det nye stof...og mere bæredygtigt. Hæhæ ;-) Men det er jo altså ikke alle, der er til den slags, og det er naturligvis også heeeelt ok.
  Håber så snart du vil se bukserne live. Min praktik er i fuld sving og det er H-Å-R-D-T!! MEN om 3 uger har jeg 3 uger, hvor jeg bare skal skrive opgave, så mon ikke man kunne presse et lille møde ind i kalenderen??


  KH Trine - En Søhest

  SvarSlet
 10. Hej igen Trine!
  Ja det er da for pussigt hvis det er det samme. Den jeg tror det er, er en gammel bygning med bindingsværk og køkkengrejet er på 1. sal?
  Blåkors ligger på den anden side af vejen, ik?

  Go aften
  Kh

  SvarSlet
 11. Jo, det er den!! Ej, hvor sjovt!! Jeg var også lige ved at stille den tilbage fodi vi ikke rigtig har plads til så meget i køkkenet, men altså hjerter, det kan man jo næsten ikke stå for ;-)
  Den er altså bare så god den genbrugsbutik! Og hyggelig! Jeg købte også hagesmækken derinde :-)

  SvarSlet
 12. Nej det er altså for sjovt! Det er rigtig fint. Godt du fik det med hjem.
  Jeg bruger også tit den der hedder IGEN i Provstegade ved Sinnerrup.
  Dejligt med lopper..

  SvarSlet
 13. Uh, den må jeg også i!!
  Jeg besøger også ofte dem i Langå, Ulstrup og Bjerringbro, for jeg bor på disse kanter. Men Randers har virkelig meget godt i forhold til at det er sådan en stor by. Synes altid alt i Århus er rippet.
  Måske støder vi på hinanden engang :-) Måske burde man bare gå med permanent navneskilt i tilfælde af, at man skulle støde på en blogger? ;-) hehe
  Ha det godt!

  SvarSlet
 14. Hi ja navneskilt - det burde vi:-)I dag vil jeg på genbrugtur - min sidste barselsdag..

  Go weekend

  SvarSlet
 15. Nyyyd den sidste dag!! Håber du finder nogle gode sager!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...