mandag den 20. februar 2012

Dukke-krea-ekstase

I går brugte jeg næsten hele dagen i selskab med disse 3 skønne og søde bloggere: nemlig Lone, Susan og Kristin.
Kristin bød os indenfor i sit megahyggelige hjem, og hun forkælede os med lækre tærter og en uuhmmm kage! Efter anvisning fra Tusindfryds skønne dukkebog, og med bidrag fra de erfaringer jeg gjorde mig i forbindelse med min håndarbejdseksamen, gik vi i kollektiv dukke-krea-ekstase. Der blev knoklet stort set nonstop i omkring 9½ timer (!!!!!), og nej, ingen af os blev færdige med vores dukker, for en dukke er ikke bare sådan noget man liiige laver.
Jeg tog derfra med den skønneste fornemmelse i kroppen. Ikke kun fordi det var fantaststisk at nørkle en hel søndag, men også fordi jeg VIRKELIG nød selskabet. 
Tusind tak til de 3 bloggere for en skøn dag, der kalder på en gentagelse :-)

12 kommentarer:

 1. Nej hvor lyder det fantastisk! Hvem der bare havde været med.
  Jeg drømmer om at sy min egen dukke en dag:)

  SvarSlet
 2. Selv tak, sødeste Trine for dit dejlige selskab. Det var SÅ hyggeligt - og jeg er helt sikkert med på en gentagelse :o) God opgaveskrivning.

  Kram Lone

  SvarSlet
 3. Jeg er simpelthen så misundelig. Jeg vil også med til sådan nogle kreadage. Det er fantastisk at kreere i fællesskab :) Men hvorfor bor I dog alle sammen i Jylland???? Hmm, måske man skulle immigrere ;)

  SvarSlet
 4. Wooow 9½ time, I er seje. Jeg bøjer mig virkelig i støvet over de dukker. Fedt med sådan en kreadag :o)

  Lunde

  SvarSlet
 5. Cecilie - Det var virkelig også dejligt! Og dit selskab ville ikke ha gjort det ringere ;) Håber du engang får din drøm opfyldt.

  Lone - Søde Lone! Overdrevet skøn dag!
  Jeg har forresten fået fingrene i flere af de apps vi snakkede om ;) Vingummibamsen er glad, men jeg er også vildt glad for Bloglovin'en!

  Sanne - Hihi, ja skynd dig herover! Håber du får muligheden en anden gang :)

  Lunde - Jeg bøjer mig i støvet tilbage, fordi du selv er så sej!

  SvarSlet
 6. Yay for I-phones :o) Hvad var det nu for en fin app, du viste mig. Jeg troede, jeg kunne huske, hvad den hed, men jeg kan kun huske, at det vist var lige noget for mig :o/

  SvarSlet
 7. Argh...var det mon Pinterest app'en? Kan slet ikke lige huske det...

  SvarSlet
 8. Det lyder fantastisk dejligt!! :)

  Spørger lige dig også, selvom jeg har spurgt Susan. jeg er vildt nysgerrig. Syes dukkerne på maskine??

  SvarSlet
 9. Det var fantastisk dejligt :) Man syer både på maskine og i hånden :) Det maskinen ikke kan klare, så som at sætte hovedet fast på kroppen gøres i hånden. Maskinen er nødvendig for at få holdbare og stærke syninger :) Det tager laaang tid at lave en dukke. 30 timer ville ikke være urealistisk. Men så er det også ekstra skønt at stå med det færdige resultat bagefter! Håber du ku bruge dette svar ;)

  SvarSlet
 10. Tjo, måske var det den. Den har jeg hentet, men er ikke kommet i gang med at bruge den endnu. Jeg skal lige finde ud af, hvordan jeg skal bruge det.

  SvarSlet
 11. Hej - sikke dejligt at se billeder fra Jeres krea-dukkedag - min mor og jeg har netop færdiggjort vores første tusindfryddukker. Og nej 30 timer er bestemt ikke urealistisk!

  SvarSlet
 12. Taaaaak for i søndags, tak fordi du ville dele din erfaring.
  Det var så hyggeligt! Glæder mig til en skøn gentagelse:-)

  Kh Kristin

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...