fredag den 3. december 2010

Se hvad min strikkeklub syslede med i går


Ca. en gang om måneden er jeg til strikkeklub sammen med søde mennesker fra mit gamle håndarbejdshold. Jeg er sådan en, der elsker tøseklubber! Strikkeklubber, mødregrupper og blogtræf - you rock!!
Super inspirerende, hyggeligt og en god måde lige at få vendt hele (altså hele!) verdenssituationen. Man kan nå meget på få timer!
Her viser jeg lige, hvad folk syslede med i går aftes: Én lavede retro-klokkestrenge, én strikkede en hue, én lavede flagranke, jeg strikkede på min vest, og så viser jeg lige en vildt fed puf som strikke-værtinden har kreeret for lidt tid tilbage. 
Slet ikke tosset!

6 kommentarer:

 1. Vildt hyggeligt med en strikkeklub, vi har også en hvor vi mødes hver mandag... dejligt afslappende og så får man altid en god snak og lidt godt til ganen...

  SvarSlet
 2. Lise - Ja, det er virkelig hyggeligt! I går var der også en masse lækkerier. Desuden blev der også grinet en hel masse. Sundt!

  Clemme/Navnesøster - Det er nemlig så inspirerende at se, hvad de andre sysler med!!

  SvarSlet
 3. Den der puf er da bare så flot.
  Hyggeligt med strikkeklub, specielt når det er med så megen inspiration.

  SvarSlet
 4. Wauw! Lækre sager!
  Jeg er også helt klart til hygge-møder af alle slags :-)

  SvarSlet
 5. Eva - Ja den puf er så fin! Ja, jeg kommer altid hjem fyldt med inspiration. Det er så skønt!

  Louise - Ja der blev fremstillet en masse skønne sager! Sådan nogle hyggemøder er slet ikke til at stå for. Jeg skal mødes med en flok veninder igen på fredag, og det bliver så hyggeligt!
  Håber også vi to snart ses igen til noget blog-hygge :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...