onsdag den 15. december 2010

Når en mor bekymrer sig


Begge de småbitte ører skal ha dræn i i morgen, og jeg er hamrende nervøs! Ka næsten ikke tænke på andet. Bare det, at hun skal faste, giver mig gåsehud, og jeg kan slet ikke holde ud at tænke på at min lille pige skal i narkose.
Hvor skal det dog bare overstås!

17 kommentarer:

 1. Føler med dig... Det er frygtelig alle de bekymringer man skal have som mor ;o) Men det skal nok gå godt, og der kommer jo noget godt ud af det på den anden side, men ja, lad det snart være den anden side så! Kram til jer og især til Vingummien ;o)

  SvarSlet
 2. Det er IKKE sjovt når de kommer i narkosen, og jeg kan ligeså godt sige det til dig nu - der er heller IKKE sjovt lige når de vågner og bare skriger og er forvirret, ikke kan kende én. Men derefter går det stærk - de sover lidt og ja de to gange vi har været igennem det, så var det det, og vi havde en glad dreng. Så det går HURTIGT, men det er ikke rart lige de få minutter det står på.

  Husk at smertedække inden og resten af dagen.

  Tænker på dig! Jer.

  Smil fra Mia

  ps.vi har begge gange oplevet at August fik en voldsom mellemørebetændelse ugen efter - men derefter er det hele vendt.

  SvarSlet
 3. Held og lykke. Det er hurtigt overstået, og de fleste får det SÅ meget bedre bagefter. Mine to yngste fik begge dræn i, og det var bare så godt. Bagefter.

  SvarSlet
 4. Søde Trine - jeg har prøvet det med min søn, da han var 12 mdr, og jeg var også nervøs, og det vare bestemt ikke morsomt, da han faldt i søvn med sutten under masken. Jeg stormede ud til min mor, der ventede udenfor og jeg HYLEDE! Og jeg vil ikke sætte et skræmmebillede på, men at sige at det ikke påvirker mor-følelserne er lige så meget løgn, som at sige, at det ikke gør ondt at føde eller slå tåen mod dørkarmen med fuld kraft. MEN for der er et MEN i denne lange udredning :)
  Men når det er overstået og du er på den anden side, så er det rigtig godt, og du får et gladere og for mange et barn, der har lettere ved at udtale ord. Nætterne er ikke længere præget af skrig og sygt barn.
  Desværre kan jeg ikke taget nervøsiteten fra dig, men tænk lidt på det som da du skulle føde, man ved ikke, hvad man går ind til, men bagefter er det fantastisk fordi det giver et godt resultat!
  Sender dig varme kram som du må bruge efter forgodtbefindende indtil i morgen :)

  SvarSlet
 5. Hej Trine,

  Uhja, den narkose er ikke rar at tænke på :-(

  Men jeg vil gerne sige, at ligesom med voksne, så reagerer børn også forskelligt når de vågner igen ;-) Så det er slet ikke sikkert, at du står med et barn, der ikke kan kende dig.

  Men bekymringen for narkosen, den forstår jeg til fulde <3

  Håber det kommertil at gå glat.

  K.H June

  SvarSlet
 6. Åh kære du - sender jer kærlige tanker. Tanken om at ens lille pus skal i narkose er grim, men det bliver godt for hende bagefter! Min My fik i for anden gang sidste mandag!

  SvarSlet
 7. Kære Søde Trine
  Du er en dejlig mor og SUK jeg ved hvad du mener.... Min datter fik lagt dræn i ørene for 14 dage siden, så jeg ved hvad du mener og hvordan du har det - Jeg var selv ved at aflyse dagen før pga. bekymringer! MEN det gik fint (krydser stadig fingre) for at det GÅR fint :) Min datter var lidt ked af det, da hun vågnede af narkosen, men det gik hurtigt over. Havde købt en gave, som hun fik da hun kom hjem. Sender dig en masse kram og luftkys
  Kæligst Heidi

  SvarSlet
 8. Hej Trine - fuld forståelse, med-gåsehud og pøj-pøj herfra! Du har truffet et godt valg på vingummibamsens vegne! KH Lisbeth

  SvarSlet
 9. Puha nej, det ville jeg heller ikke kunne lide. Tanken om narkose er bare så ubehagelig, men det skal nok gå godt imorgen. Natten skal bare overståes og så dyb indånding.. Sender mine bedste tanker for imorgen.
  Kh Ulla

  SvarSlet
 10. Pøj pøj til Jer alle! Det bliver rart at være på den anden side. Men jeg forstår til fulde nervøsitet - da Lilje var 8 mdr. var hun også under fuld narkose, dog ikke pga. dræn, og jeg var også meget nervøs inden men det går hurtigt og man ved jo at det er for det bedste..
  Knus og tanker til Jer!

  SvarSlet
 11. Hej Trine...
  De er simpelthen fantastiske sådan små størrelser til at komme sig over sådanne ting, og selve operationen er lynhurtig overstået.. Og hvis det er ved jeres ørelæge i byen, bliver de ofte bedøvet på maske, som hurtigt er ude af kroppen igen. Skal i ind på sygehuset kan det godt være de vælger at give fuld anæstesi.. og så er man lidt mere omtumlet og længere om at få bedøvelsen ud afkroppen. men det er nogle gode tilbagemeldinger de andre mødre kommer med.. Lige et lille pip fra en børnesygeplejerske

  SvarSlet
 12. Åh altså blok-folkens, I er de bedste!!

  Therese - Ak ja alle de bekymringer...
  Jeg forsøger virkelig også at fokusere på alt det positive. Og som de de kloge siger, skal det jo være skidt, før det kan blive godt.

  Mia - Super fint med en realistisk beskrivelse. Kæresten og jeg bider tænderne sammen og knuger hænder, til det er overstået. Panodil er indkøbt, og så krydser vi fingre for, der ikke kommer noget mellemørebetændelse. Godt at I er ovre det!

  Eva - Ja, du har ret. Det bliver bare så godt. Bagefter. Den tanke holder jeg fast i, den trøster.

  Onkel Anne- For hulan da, du fyrede lige nogle kloge ord af der. Det hjælper virkelig! Og ja, mor-følelserne kan jeg ikke løbe fra. Satser ikke på, at jeg kan holde tårerne tilbage. Jeg glæder mig til det hele bliver bedre, og jeg bliver en vigtigt erfaring rigere.

  June - Du har ret. Børn reagerer forskelligt. Håber virkelig, at det bliver stille og roligt, men nu er jeg i det mindste forberedt på lidt af hvert.

  Kristin - Tak for de kærlige tanker! Var det også i Randers din My fik det gjort? Vi skal ha det gjort ved den ørelæge der ligger inde ved siden af Apoteket. De skulle vist kunne deres kram, siger folk, så det stoler jeg på...
  Også godt at i er ovre det!

  Æblekinder - Tak for din historie også :-) Rigtig god ide med gaven. Jeg har været nede at købe lidt Duplo til hende. Så bliver hun sikkert glad. Jeg har også lavet pandekager...til når hun bliver lækkersulten :-)
  I kom også helskindet igennem - skønt!

  Kolorista - Tusind tak for opbakningen og med-gåsehuden :-)

  Ulla - Tak for tankerne. Og ja, det skal bare overstås!

  Louise - Puha, det var godt nok tidligt at hende Lilje skulle i narkose! Og hun kom jo også helskindet igennem, selv om det er så nervepirrende. Tak for tankerne :-)

  Lise - Tusind tak for dit professionelle pip!! Det er hos en ørelæge i byen, så jeg krydser fingre for, at det er maske, de bruger. De sagde også at operationen skulle gå lynhurtigt, og det er virkelig rart.

  I er nogle meget, meget søde og hjælpsomme mennesker. Uden pis, så har jeg det SÅÅÅ meget bedre nu, end da jeg skrev indlægget, fordi I har skrevet så mange gode ting. Blog love til jer alle!

  SvarSlet
 13. Hej igen!

  Ja det er i Randers My har fået det gjort. Vi bruger ørelægerne ved rådhuset, dem har jeg brugt til alle 4. Er sikker på at dem ved apoteket har styr på det. Alt krydset herfra mig. Det bliver så godt for hende.

  Kh

  SvarSlet
 14. Jeg er sikker på at hun nok skal klare det super godt!
  Jeg glæder mig til en update.

  SvarSlet
 15. Min datter på 14 måneder har fået dræn i 3 gange nu, det er ikke sjovt, men det er det hele værd! Og det er jo nok værst for forældrene, vi hylede begge to første gang, anden gang var det kun mig og 3. gang havde jeg groet lidt hår på brystet, så der var det kun morfaderen der fik tårer i øjnene, men det var jo også hans "første gang";)

  Håber alt går vel og at jeres lille pige vågner op og er glad. Det gjorde Frida lle 3 gange og allerede om eftermiddagen har vi kunne mærke effekten!

  SvarSlet
 16. Rikke - Nu er vi igennem det, og indtil nu er det gået bedre end frygtet. Jeg gør det dog nødigt igen, så jeg får altså ondt i maven over, at I har været afsted 3 gange. Forstår godt de mange tårer - både fra jer og den stakkels morfar (hvor sødt):-)
  KH

  SvarSlet
 17. Bella - Det gjorde hun nemlig :-)
  Har lige udgivet et indlæg med en beretning om dagens hændelser :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...