torsdag den 16. december 2010

Når en mor er lettetSå er vi hjemvendt efter dagens begivenheder. Det er gået rigtig godt!
Jeg var bekymret for, hvor umulig Edith ville blive af at faste, men vi fik hende distraheret en hel masse, så den meget madglade unge dame nåede tilsyneladende ikke at opdage, at hun ikke havde spist siden i går aftes.
Turen ind til ørelægen gik godt, og hun hyggede sig i venteværelset, før vi skulle ind. Hun fik isbjørnen Thea af lægen. Den også har været ved læge (jf. det autentiske hospitalsbånd om bamsearmen).
Edith begyndte at græde, da hun skulle ha masken med bedøvelse på, men så faldt hun hurtigt til ro. Hendes far pjattede og sagde "Høhø, ku man ikke lige låne sådan noget med hjem, til når hun vågner om natten. Høhø. Nå, den har I aldrig hørt før? Høhø" (det skal siges, at han er ekspert i det, jeg kalder onkel-humor...). Så fnes jeg lidt og glemte helt selv at begynde at græde (det var ellers tæt på).
Selve proceduren tog ca. 3 minutter, og så fik vi en splattet, bedøvet lille pige tilbage. Efter et par minutter begyndte hun at græde en masse og kaste sig rundt (ikke sjovt!). Det varede i 5-10 minutter, og så kiggede hun på et billede og sagde "Ej, 'a'det?'"Og så var hun sig selv igen. Hurra!
Nu er vi hjemme igen. Edith er pandekagemæt, glad og leger med sit nye Duplo :-)
Nu krydser vi fingre for, hun ikke får kvalme.
Indtil nu er konklusion: PYHA!!!!

17 kommentarer:

 1. Det er jeg rigtig glad for at høre <3
  Kram Louise

  SvarSlet
 2. Det var godt:) Vi har aldrig oplevet at Frida er blevet dårlig af det efterfølgende, dog ret træt, så mon ikke hun bare er frisk nu:)
  Kh

  SvarSlet
 3. Godt at høre, alt er veloverstået.
  Og hurra for Onkel-humor, som har det med at komme på det helt rigtige tidspunkt ;o)

  SvarSlet
 4. Skønt at høre at I havde en god oplevelse. Jeres oplevelse lyder identisk med vores begge gange. Det er super rart at det trods alt går så stærkt at man ikke rigtig når at blive bange.

  SMIL herfra

  SvarSlet
 5. Sådan en præstation kræver da i den grad alle de pandekager man kan spise. Seje lille Edith.
  Dejligt for jer det er overstået.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 6. Det var sørme dejligt at høre! :-) Yndigt billede af din dejlige pige :-)

  Herhjemme har vi også Isbjørnen Thea - og Lilje er så glad for den :-)

  SvarSlet
 7. Dejligt indlæg....godt I er på den anden side :-)

  SvarSlet
 8. dejligt i kom smertefrit igennem

  SvarSlet
 9. Dejligt at det gik så godt.
  Ja, det er ikke sjovt når det er de søde små det går ud over.
  Vores datter fik dræn i da hun var omkring 4 år (hun er nu 25) og var læææænge om at vågne fra bedøvelsen. Så længe at jeg, den nervøse mor, fornemmede at ørelægen var urolig. Hun var også vildt dårlig - men jeg husker stadig hendes vilde glæde da vi var kommet hjem og hun pludselig råbte "Jeg kan høre, jeg kan høre".
  Idag er hendes hørelse fin, men hører hun efter?

  SvarSlet
 10. *klapper* hvor er det dejligt, at I er på den anden side nu. Og det der onkel-humor, det er fantastisk til at tage brodden af mange situationer... Jeg taler jo af erfaring ;)

  SvarSlet
 11. Dejligt at høre at det gik fint!
  Skønt billed af din dejlig pige!
  Knus og kram herfra
  Heidi

  SvarSlet
 12. Skønt at høre at det gik godt. Og jeg ved hvordan du har haft det. DEt er en meget ubehagelig oplevelse at se ens barn i den situation. Jeg har prøvet det utallige gange, for begge mine store piger var ørebørn fra de var 1år til de blev 11....!!

  Så pøj pøj med bette mus..

  SvarSlet
 13. Hvor er det dejligt, at det gik godt. Min ældste (nu 18!) var vist 3 år, da hun fik dræn i og der var det vist også mest mig, der tudede... Sådan er det vist at blive mor ;o)

  Onkelhumor er bare herligt!

  God bedring med hende.

  SvarSlet
 14. Tusind tak for alle jeres smadder søde kommentarer! Jeg er vildt smadret nu, så jeg undlader at skrive til jer hver enkelt, men nøjes med en fælles besked. Håber det er ok :-)
  Edith har slet ikke haft kvalme. Heldigvis!! Hun har være velafbalanceret, glad, skøn og NEM at lægge i seng (NYT NYT!!).
  Men what a day! Tak for jeres hjælp og støtte - det har virkelig gjort underværker.
  GROUP HUG!!! Hehe

  SvarSlet
 15. puhaaa. det er bare slet ikke sjovt. Har været hele baduljen igennem for 1 uge siden og før det en gang mere. Det er bare IKKE sjovt at se sin lille pus falde i søvn derinde.. :( men hvor er det godt hun er sig selv igen.. Håber det hjælper hende ;)
  Vi har Theo isbjørnen derhjemme ;O) hihi... Kan være de sgu lege sammen !! ;O)
  Knus og go bedring

  SvarSlet
 16. nej det er aldrig sjovt at se sine børn blive bedøvet, og ligge og kæmpe imod masken. heller ikke selv om det er 6. gang på 2 år.(så man burde være lidt hærdet men nej) jeg tuder også hver gang.
  dejligt at det gik godt og hun hurtigt kom til sig selv.

  SvarSlet
 17. Super pige!
  Hvor dejligt det hele gik godt:o)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...