onsdag den 15. december 2010

Et kig i reolen - Papir på Knuff #2


Jeg har viset jer dette, men nu har jeg prydet alle vores nye Ikea Knuff tidsskriftholdere med papir og tapet. Synes selv det pynter en hel del.
Vi købte for en måneds tid siden denne store Ikea reol, fordi vi er i konstant pladsmangel. Vi har et lille hus og er begge samlere og tingfindere, så om alt nogensinde kommer "på plads" er usikkert (eller umuligt?).
Om ikke andet har vi nu fundet pladser til en masse "hjemløse" ting og sager. Bøger, LP'er og alverdens småting (særligt disse var meget hjemløse).
På nederste billede viser jeg stolt min kreabogs-samling. Jeg har sorteret bøgerne i farver. Det så jeg engang en eller andet dygtig blogger gøre, men jeg husker desværre ikke hvem. Giv endelig dig selv til kende, hvis du læser med.

14 kommentarer:

 1. Det ser super fint ud, jeg har planer om at gøre det samme, men havde egentligt tænkt mig at male dem først, måske er det slet ikke nødvendigt. Har du brugt tapetklister til at sætte papiret på med? og har du efterbehandlet det?
  God jul
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 2. Hej Trine
  Det ser fantastisk ud. Jeg har også en masse liggende som bare liiige mangler det der tapet - typisk mig. Har I fået indviet det nye badeværelse?

  Knus Mette

  SvarSlet
 3. Hej Charlotte.
  Jeg overvejede også at male dem, men man ser ikke rigtig siderne, og så har jeg det nok egentlig ok med trælooket.
  Jeg har bare brugt limlak til at sætte papiret fast med. Ingen efterbehandling. Det kommer måske senere :-)
  Også god jul til dig.
  KH

  SvarSlet
 4. Hej Mette.
  Sig til hvis du er interesseret i noget af mit papir/tapet, for hvis jeg skal være ærlig, så har jeg overflod.
  Badeværelset er stadig ikke 100% på plads. Altså det er brugbart og egentlig også pænt, men der mangler lige de sidste detaljer...Kæresten læser til eksamen, så det der skal gøres af en handymand må vente til januar. Tålmodighed er en dyd...
  Har du forresten set at Unikarina har lavet en puf-opskrift? Tænkte lige på dig, da jeg så den.
  Jeg sysler stadig med planerne om et lille strikkekursus, men jeg har lovet, at det må vente til efter eksamen.
  Knus

  SvarSlet
 5. Det ser superflot ud i den hvide reol.

  SvarSlet
 6. Tak :-) Jeg er også fint tilfreds :-)

  SvarSlet
 7. Det ser super godt ud!
  Går selv med samme idé med tidskriftholderne, men har bare ikke fundet det rigtige papir endnu... hehe... Manden skal lige godkende det først. ;)

  SvarSlet
 8. Hold fast hvor er de blevet flotte. Jeg er vild med de forskellige tapeter (specielt det lilla med blomster og guld) - som bare giver et godt spil til hinanden. Jeg er desværre ikke selv så god til at mixe "vildt" - men kan sagtens se at det ser godt ud, når andre har gjort det.
  Tak for "reklamen" for puffen...

  SvarSlet
 9. hej

  sikke fint det ser ud, ville du være interesseret i at sælge noget af det papir/tapet du har i overskud?

  hilsen Anna Louise

  du kan evt skrive på annalouise79@hotmail.com

  SvarSlet
 10. Hej igen Trine....Jeg må straks ind og lure den puf tak for tippet :-) Jeg kunne sagtens være interesseret i noget af dit papir specielt det med bladene i lilla og grønt - men det haster ikke. Vi har nemlig lige besluttet os for at renovere badeværelse i det nye år (gisp)...:-) Så hvor er I heldige at være på den anden side selvom der mangler lidt detaljer.

  Held og lykke med jeres eksamener.

  PS. Uha kan godt forstå du er nervøs for i morgen. Emil har også fået dræn et par gange og det er et skrækkelig men nødvendigt onde...jeg sender en masse tanker afsted til jer.

  Knus Mette

  SvarSlet
 11. Hej Trine

  Rigtig fin blog du har og super fin reol. Hvad hedder den? Har siddet og luret på Ikeas hjemmeside, men kan ikke lige hitte den. God weekend! ;-)

  SvarSlet
 12. Hej Trine :)
  Tak skal du ha.
  Reolen hedder Expedit og de der tidsskriftholdere hedder Knuff.
  Håber det kan hjælpe dig.
  Kh Trine Søhesten

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...