torsdag den 17. marts 2011

ADVARSEL! Kæmpe edderkop

...men det er min kæreste overhovedet ikke!
BVADR!!! Dette er uden tvivl det KLAMMESTE billede på Søhesten.
Synes faktisk han er ret sej, ham kæresten, at han tør.
Men jeg er ved at dø ved tanken om at denne fede basse har kravlet rundt i vores hus!!!

19 kommentarer:

 1. FØJ!FØJ!FØJ! Hader edderkoppper og synes faktisk den bevæger sig lidt på billedet....Yrk.
  Han er sgu sej ham din kæreste!!!

  SvarSlet
 2. Aaaaaaaaaaaaaaaaad !!!!!! HADER HADER HADER dem.
  Især de store man næsten kan høre løbe hen over gulvet. Gys !!!!!

  Hilsen Gitte

  SvarSlet
 3. Sådan ser de fleste edderkopper ud i vores hus på Bornholm!
  Store behårede og klamme!!
  Men jeg lukker dem ud, for jeg kan ikke få mig selv til at støvsuge dem, splatte dem ud eller andet. Frem med et glas og et stykke papir, og så er det ud kammerat!!
  Men FØJ - de er bare ikke søde, og din kæreste er sgu sej!

  SvarSlet
 4. Årh fy, adr, føj! Den er bare mega klam!! Jeg synes faktisk også at det er lige før den bevæger sig på billedet! Jeg HADER også bare det kryb! Og ja, mine drenge var i deres første leveår også sindsygt bange for edderkopper, for jeg kunne simpelthen ikke andet end at skrige i vilden sky hver gang jeg så en! Jeg kan trøste dig med, at det går over, og at det i dag er dem der fanger krybet, så de kan redde deres mor :) Men ok, der er jo forskel på piger og drenge - og din kæreste er en af de modige af slagsen :)

  SvarSlet
 5. Føj hvor er den bare ulækker...

  Lige et andet godt råd - som slet ikke handler om edderkopper - jeg tror du skal have ændret din skrifttype igen. Jeg synes den er meget svær at læse, og det ville være en skam at gå glip ag de mange sjove og gode ting du skriver om, bare fordi det ikke kan læses... Håber det er okay, jeg skriver dette. (måske er det bare mig der skal have nye stærkere briller)

  SvarSlet
 6. aldrig har jeg haft så meget lyst til at lukke for din blog så hurtigt. GYYYYYS!!!!
  Klem fra
  mette

  SvarSlet
 7. Puha en klammer fyr du der har et billede af :( føj føj føj hvor er den bare Ulækker

  Solskin fra Rikke

  SvarSlet
 8. puha, jeg synes bare billedet bekræfter en i at de er HERRE klamme... FØJ for den lede, hvor er jeg glad for jeg har min insekt spray, for jeg tør ikke engang klappe en edderkop, tænk hvis jeg ramte forkert. Med min spray skal jeg bare ramme en gang og så jeg sikker på svinet dør. ;-P

  SvarSlet
 9. Ups´en lupsen, for en fætter. Ikke at jeg nyder synet af den, for jeg er nu heller ikke for glad for de der langbenede nogen. Meeeen jeg er totalt panisk angst for frøer og tudser. Så er det jo vældig fedt man bor i en mose........ Hmmmmmm

  SvarSlet
 10. Han er sej, men F... den er da klam. Vi har lige haft turen med firben hos os. jeg duer bare ikke til de kryb.

  SvarSlet
 11. aaarrrggghhh!!! Jeg HADER også eddekopper, men prøver at bilde min datter ind at de da er meget søde og de gør jo ikke noget!!! (inde i mit hovedet lyder det bare: Aaaarrrggghhh ad ad ad ad!!)

  Det er okay de er i verden, de skal bare ikke komme i næheden af os der hader dem!!

  SvarSlet
 12. Øv....hvorfor var jeg også så nysgerrig, det sagde jo ligesom sig selv med overskriften.
  Er der blevet trampet godt og grundig på den så den ikke finder vej hertil???

  SvarSlet
 13. Jeg er selv sindsygt bange for edderkopper og alligevel skulle jeg lige kigge ... jeg er ikke sikker på at jeg får sovet i nat .... puha puha hvor er den bare GRIM !!!

  SvarSlet
 14. Giiiiisp! Den er jo så stor, at man kan høre den gå! Vi har også haft sådan nogle store nogle på besøg - især når der er båret brænde ind! AD!

  SvarSlet
 15. Nej hvor er den grusom. Det værste er at jeg ved at der bor en del af den størrelse i vores kælder. Jeg har selv set dem, og kommer aldrig i hjørnerne. Jeg prøver at overbevise mig om at de så heller ikke kommer her hvor jeg er.

  SvarSlet
 16. Jeg er ikke bange for edderkopper! Jeg gør ALT hvad jeg kan for at redde dem! Sidst jeg så en, var den ved at drukne, mens jeg var i bad - jeg satte himmel og hav i bevægelse for at redde den ud i sikkerhed! Det lykkedes - men så kom hunden lige ind og HAPS!!!!! Så døde den alligevel... Det var sgu en sørgelig redningsaktion! :-/

  SvarSlet
 17. Jeg fik vilde kuldegysninger, da jeg så billedet. Jeg hader edderkopper, og er frygtelig bange for dem... Også min værste skræk, når vi lige om lidt flytter i et gammelt hus, på landet...

  SvarSlet
 18. Hvor er vi bare en flok pivskid'er :-)
  Men jeg synes nu det er rart, at man ikke er den eneste der er panisk angst for et lillebitte insekt.
  Min kæreste smider altid det kryb, vi finder i huset, udenfor. "Det er jo nyttedyr".
  Han har det vist lidt som dig Sasia!
  What the!?!!
  Kæresten har desuden fundet ud af, at han ikke skal lader som om, han vil kaste kryb på mig eller lign. Han har få gange været tæt på både at miste hørelse (skrig) og liv+lemmer.
  Hyg jer derude :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...