fredag den 26. oktober 2012

Kreative dage


Jubii!! Jeg er så heldig, for jeg vandt hele 3 stk billetter hos Karen Klarbæk til Kreative Dage i Fredericia. Lørdag skal hermed bruges i krea-slaraffenland i selskab med 2 søde bloggere. Mere om det senere...
Glæder mig!!

11 kommentarer:

 1. Ej, det var da den dejligste gevinst! Uha det blir spændende, rigtig god fornøjelse!!! Så er en skøn weekend da hjemme :-)

  SvarSlet
 2. Du er så heldig, Trine! Ihh hvor ville jeg ønske at jeg også kunne komme, men det må blive næste år...

  SvarSlet
 3. SKØNT!!! Måske kommer der lidt billeder derfra på bloggen ;-) bor desværre alt for langt væk....

  SvarSlet
 4. Bare det var mig... Håber du får en fantastisk lørdag...
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 5. Ej hvor er du heldig. Rigtig god tur. Jeg glæder mig til at høre nærmere om messen.

  Kh Mette

  SvarSlet
 6. Rigtig god fornøjelse. jeg kom desværre ikke af sted. Min datter fik et rigtig slemt astma anfald natten til fredag. Og selv om man er 20 år har man stadig brug for sin mor når man er syg :) Så jeg blev hjemme hos hende. Og det var desværre kun fredag jeg kunne komme af sted. Så må vente til næste år. Håber du viser en masse billeder herinde der nede fra, så er det lidt som om jeg var der. :)

  SvarSlet
 7. Heldige dig - rigtig god fornøjelse!

  SvarSlet
 8. Ih, hvor herligt.
  Rigtig god fornøjelse og oplevelse!

  SvarSlet
 9. Så heldig! God tur. Jeg glæder mig til at se, hvilke lækkerier du har hjembragt.

  SvarSlet
 10. Der var du heldig! Jeg vandt biletter forrige år inde hos Karen.. I år måtte jeg selv betal, men jeg syntes nu at det er alle pengene værd.
  Jeg har for resten to tallerkner af Stavangerflint i mønstret Kina/ Blue Onion. Hvis du er interesseret må du gerne købe dem. Jeg har nemlig kun de to, og ingen penge og købe flere for. Så hvis de kunne få et godt hjem hos dig ville det jo være skønt. Du kan se dem inde på min blog, har lavet et indlæg omkring dem. De er tagget ”stavangerflint”, ellers er det et af de nyeste indlæg.

  SvarSlet
 11. Taaak siger Lunden for en hyggelig dag :o) Mon du får bikset et indlæg sammen fra dagen ??? Jeg fik desværre ikke taget et eneste billede :o/ Hyggeligt også at møde Susan.

  See You Soon
  Lunde

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...