mandag den 5. november 2012

Da jeg var til Kreative Dage

I sidste weekend var jeg til kreative dage sammen med 2 søde bloggere. Som jeg fortalte i sidste indlæg, var jeg heldig at vinde hele 3 gæstekort hos Karen til Kreativ Dage i Fredericia i weekenden. Tusind tak Karen!
Jeg snuppede Susan og Anette med. Begge kender jeg først og fremmest fra den virkelige verden, men det er SKØNT også at kunne følge dem i blogland . De kendte ikke hinanden i forvejen, men det gør de nu, og vi havde en vildt hyggelig dag i hinandens selskab! Der blev gramset på og købt en masse kreative ting og sager.
Jeg kom hjem med sagerne på de nederste billeder. Man skal virkelig passe på ikke at forkøbe sig! Jeg hold mig indenfor mit budget, hvilket var noget af en bedrift, hvis jeg selv skal sige det.
På messen dukkede der et enormt antal gæster op! Vi var virkelig glade for vores gæstekort, for de betød, at vi ku springe en KÆMPE kø uden for messecenteret over. Stor tilfredsstillelse, især fordi min gravide krop var desperat efter en tur på "det lille hus" ovenpå en lang køretur :-D
I løbet af eftermiddagen tyndede det lidt ud i menneskemylderet - heldigvis.
På messen var der hovedsageligt garn-, patchwork-, smykke- og scrapstande, men der var da også en del stande med andre kreative sager. Nogle af dem henvendte sig ikke til mig eller min målgruppe, mens andre var lige i øjet. Men fint med noget til enhver alder og smag.
Senere viser jeg hvad jeg har brugt garnet og de sorte Hama perler til...

10 kommentarer:

 1. Dejlige billeder, det ser ud som en fantastisk tur :-) glæder mig helt vildt til at se, hvad du får kreeret :-) rigtig god krealyst. Ha en smuk uge.

  SvarSlet
 2. Skønne billeder, og det lyder, som om det var en overhyggelig dag. Jeg glæder mig til at se, hvad du finder på især med perlerne, har en datter, som er pjattet med perler, så lidt inspiration er yderst velkommen.
  Jeg har brugt dine diy til at tegne mønstre, og jeg synes, der er så megen god inspiration at finde her hos dig, så jeg melder mig som fast læser:-)

  God dag,
  Karen

  SvarSlet
 3. Skønt indlæg. Det er "næsten" som at være der selv :)
  Man kan let forkøbe sig og bringe mere til lager. Det er nogle flotte og lækre ting, du har bragt med hjem.
  Sidste år var jeg også super glad for de gæstekort jeg vandt.
  Majbritt fra Strikkefuglen skrev også, man kunne købe billetter og printe ud hjemmefra, så man sprang køen over.
  Kh Louise

  SvarSlet
 4. Hvor dejligt sådan at vinde billetter til inspiration og hyggeligt samvær oveni :-)

  SvarSlet
 5. Hold da op hvor ser det fint ud med alle de skønne skønne farver :) Gid man havde været der selv.
  Kh Mette

  SvarSlet
 6. Sikke en masse spændende ting, du har fået købt. Jeg må altså afsted næste år! Kh Charlotte

  SvarSlet
 7. Taaak for en skøn dag til jer begge :o) Er særligt spændt på at hvad du får tryllet frem af Hama´erne og magnet papiret :o) Knus

  SvarSlet
 8. Sikke dejlige sager du fik med hjem. Kan du huske hvad det hed der hvor du købte det magnet papir. Jeg fortryder sådan jeg ikke købte noget:-(

  SvarSlet
 9. Det var bare en skide hyggeligt dag. Er så glad for, at du inviterede mig med ;) mere kreaive ture til os ;) Det kan vi li, og selv om bebs kommer, så skal jeg nok passe hende mens du shopper ;P

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...