tirsdag den 2. oktober 2012

Loppelækre køretøjer til en 3-årig

Dukkebarnevognen fik den store Vingummibamse fornylig i 3-års fødselsdagsgave. Vi købte den for længe siden, men først nu, er hun stor nok til at sætte pris på den.
Dukkebarnevognen fandt jeg i går i en genbrugsbutik. Smuk, gammel og velholdt er den. Fantastisk røverkøb! Den vakte stor glæde hos dukkemoren - og nok også hos dukken. Snart får Vingummien endnu en dukke, når jeg får taget mig sammen til at sy armene på...hver ting til sin tid...

8 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine! Klapvognen vil også være et hit her hjemme. Jeg har også fundet en barnevogn ligesom den du viser, den står også på loftet og venter på min datter bliver stor nok til den :-)

  SvarSlet
 2. Skønne køretøjer. Jeg har lige købt en dukkevogn næsten magen til på loppemarked. Asta er langt fra stor nok til at bruge den. Men Malthe hygger sig med at gå tur med sine bamser.

  Du er velkommen til at kigge forbi min blog :-)

  SvarSlet
 3. Savl savl savl siger jeg bare love rødt dukkegejl!!! :-)

  SvarSlet
 4. Halløj hvor er de fine :o) Og de ser ud til at passe rigtig godt ind i jeres "nye" hjem ??? Hvor langt mon I er ved at være ??? Tvebakken og jeg kommer rigtig gerne ud og titter det en dag :o))

  STOR kram Lunde.

  SvarSlet
 5. Jeg ved vidst lige præcis hvor du har fundet den dukkevogn og den er drønlækker (og en vildt god pris) :) Overvejede længe, at snuppe den, men nej - det er da også bare meget bedre, at din vingummibamse kan suse rundt og hygge sig med den :D

  SvarSlet
 6. Fantastiske køretøjer! Sikke et kup med den klapvogn :)

  I Danmark har vi også en gammel rød dukkevogn af den, som venter på at Asta kommer hjem til den. De gamle vogne har altså en særlig charme :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 7. Den røde dukkevogn er faktisk præcis mage til den, jeg havde som barn, som min mor stadig har. Total hit!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...