fredag den 26. oktober 2012

Se lige hvad jeg har syet!


Jeg har drømt om sådan en smuk Marapytta-jakke i lang, lang tid. Faktisk i flere år! For en uge siden blev jeg endelig helt færdig med min helt egen Marapytta jakke!!Jeg viste den på Instagram, som jeg er blevet godt aktiv på (hedder Soehesten). Håber snart, at jeg også bliver lige så god til at blogge herinde...
Nå, men jeg er virkelig glad for resultatet - og stolt.
Syning er ikke min stærke side, bestemt ikke faktisk, men jeg ville ønske det var, og så er det jo, at øvelse gør mester. Og efter sykurset hos Line føler jeg mig meget mere sy-sej. Jeg har aldrig syet sådan noget avanceret noget før, overhovedet, og det var fedt med en masse nye tips og tricks.
Og så var syweekenden i Århus super hyggelig. Der blev knoklet grundigt igennem og alle var meget koncentreret, men stemningen var varm og god.
Hermed mine VARMESTE anbefalinger!

18 kommentarer:

 1. Wauw... hvor er den bare blevet super lækker. Jeg kan godt forstå, at du er stolt, det er faktisk et ret stort arbejde at sy den. Jeg tager tilløb til min nr 2, det er med at komme igang inden vi har glemt alle Line´s gode tips og tricks.

  Ha en dejlig weekend.

  Kh Mette

  SvarSlet
 2. Jeg synes, at alle de mange Marapytta-jakker der bliver vist frem her i Blogland er fantastisk flotte og det gælder også for din.
  Jeg ville helt vildt gerne sy én til mig selv - bare for at prøve det - men jeg tror bare ikke, at jeg ville komme til at gå med den. Den er ikke rigtig min stil, tror jeg.
  Men de er stadigvæk super flotte! :-)

  SvarSlet
 3. Den er bare SÅ flot. Og det er altid facinerende at se hvordan stoffet ændrer karakter fra bunke til færdigt produkt.

  Godt gået :).

  SvarSlet
 4. Hvor er du god, hvor er det en smuk jakke:))

  SvarSlet
 5. Nøj, hvor er den bare blevet flot! Sikke et smukt stof, du har valgt. Og godt syet, du kan roligt være stolt :-) Jeg skal selv til kursus hos Line her i Århus d. 3+4 november, og jeg GLÆDER mig!

  SvarSlet
 6. Den er SÅ!!! fin :-) Det er godt gået når du ikke syr.... for det er alligevel et stort projekt. Jeg er også i gang med en qviltet jakke, ikke en Marapytta, men en Mette jakke og det tager nemlig lang tid!!

  SvarSlet
 7. Godt gået, Trine. Hvor er jeg glad for at se at den er blvet færdig. Yes!

  SvarSlet
 8. Trine! Din dygtige syerske. Hvor er den bare blevet fin!

  SvarSlet
 9. Hvor er du sej Trine! Den er blevet så flot. Er imponeret.

  SvarSlet
 10. Flot flot.
  Jeg skal selv på kursus hos Line om et par uger, og jeg glæder mig monster meget (har været af sted før, men denne gang står den også på jakke til mig selv, jubii).
  Håber du har mod på at kaste sig ud i mere sy-arbejde.
  God weekend
  Karen

  SvarSlet
 11. Ej hvor er den bare flot, søde Trine! Du er da mega sy-sej! :-)

  SvarSlet
 12. Nuj den er fed! Det resultat kan du kun være solt over. Må man se et billede med den på også? God weekend.

  SvarSlet
 13. Hvor er den flot! Jeg gad godt på sådan et kursus en dag. Det er meget godt at blive holdt lidt i hånden, når man kaster sig ud i noget avanceret og jeg har også indtryk af at Line kan nogle tricks ;)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 14. Jeg læner mig vist bare op ad de andre kommentarer her, det er jo ikke svært...

  SvarSlet
 15. Den er simpelthen så flot din jakke, så billeder af den og dig hos Line og wauw :-))

  SvarSlet
 16. Wauw Trine, superflot!! Vi vil se den på-å :D

  SvarSlet
 17. Den er virkelig fin! Er vild med stoffet.

  SvarSlet
 18. Ihhh Trine! :-) Hurra for en flot jakke!! KH K

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...