søndag den 28. november 2010

Ælle Bælle Bloghygge


Edith og jeg kom for et par timer hjem efter et ualmindelig hyggeligt besøg hos Bella. Jeg kunne ha blevet i mange flere timer, for jeg synes slet, slet ikke, jeg blev færdig med at snakke med de tre skønne bloggere.
Tænk jeg var lige ved at blive hjemme, for sneen virkede så skræmmende, men efter nøje overvejelser drog jeg afsted, og det har jeg bestemt IKKE fortrudt.
Mette, baby-Sofia (åh suk!) og Karen var ankommet, da Edith og jeg dukkede op. Der gik ikke lang tid, før vi alle sad og smovsede os i lækre, hjemmebagte æbleskiver og gløgg, og så kørte snakken ellers.
Vi fik gang i en spændende snak om, hvad vi vil med blogland, og hvor nogle vores blog-grænser går. Og så snakkede vi om, at blog-amning kan fremme mælkeproduktionen...eller var det blok-amning... Nevermind, begge dele lyder fremragende for nybagte mødre!
Edith vimsede lidt rundt med skønne Eliott og legede med hans fine legesager. Hun er en lille pilfinger og var lige ved at sluge en af Karens fine små hæklerier, som jeg tror alle Karen-fans nok snart får at se (glæd jer!).
Bella og jeg fik øvet os i at bytte lidt retro-stof. Jeg håber Bella er tilfreds, for jeg er.
Billederne (som er lidt mørke, for mit kamera er ikke god til aftenfotos, men håber at hyggen er til at spore):  Mette sidder med sin lille lækkerbisken, Bella er i gang med et spændende strikkeprojekt, og nederst er mit fine, nye stof.
Tak Bella, for en dejlig eftermiddag!

5 kommentarer:

 1. Selv tak Trine for en super skøn eftermiddag. Tiden gik bare alt for stærkt efter min mening :-) Glæder mig til vi skal mødes igen, så er jeg måske klar til den puf der...

  Knus

  SvarSlet
 2. Ja, det var altså bare så hyggeligt!
  Du kan snuse lidt til puf opskriften her:
  http://www.pickles.no/puff-daddy-knitted-stool/
  Den er virkelig let. Bare retmasker hele vejen :-) Easy Peasy!
  Jeg håber Sofia klarede turen hjem uden de store udsving. Hvor er hun bare skøn!

  SvarSlet
 3. Ih det lyder som en hyggelig dag! Krea, sludren og skønne børn!

  SvarSlet
 4. Ih, det lyder hyggeligt! Jeg var osse så heldig at være i selskab med skønne bloggere igår.. Det er bare SÅ dejligt at bloggeriet osse kan have den dimension :)

  SvarSlet
 5. Selv tak - det var SÅ hyggeligt at have jer på besøg :-)
  Og jeg er klar til at lækre at strikke lidt bedre.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...