tirsdag den 23. november 2010

Inde i varmen


Normalt går julen først op for mig, når den er overstået, men i år er jeg vist i vaskeægte julestemning.Især med sådan et vejr.
Skønt!

6 kommentarer:

 1. Hej Trine - DET ser hyggeligt ud! Her i Grenå "nøjes" det med at blæse så tagstenene ryger af - nederen! KH Lisbeth

  SvarSlet
 2. JA, gør det ikke!
  Og det ser især hyggeligt ud, når man har en fridag, og bare sidder inde og hygger!
  I Grenå plejer der ellers altid at være mere perfekt vejr end alle andre steder i Østjylland, så det må være en fejl! En nederen fejl!
  Håber virkelig lungerne har det bedre!
  Kh Trine

  SvarSlet
 3. Og her i Odense regner det som en gal og rusker i de gamle huse... Men sneen skulle være på vej

  SvarSlet
 4. Ihhh det ser dejlig ud... Eeeeelsker sne. Ude for mit vindue, ligger sneen sig ikke, så det er noget rigtig snask... Håber snart frosten kommer, så det kan ligge sig ;O)
  SÅ skal Jonathan da ud og opleve hans første sne ;) ihvertfald hvor han kan komme ud i det. Han blev jo født i det vildeste snevejr ;)
  Nyd din fridag. Kommer snart på besøg på skolen, skal ha snakket med Betty. Ved du forresten om hun har en mail?
  Knus Susan

  SvarSlet
 5. Ja ja ja, sne! Jeg bliver så meget som en lille pige igen, også selvom det på ingen måde lægger sig, som den dyne du har i haven ;)

  SvarSlet
 6. Frk. Sannemand - Øv og hvor uretfærdigt, men mon ikke snart I får en bunke sne dernede? Det håber jeg, for det er da en hel del rare end regn og rusk!

  Susan - Håber snart det lægger sig i Århus, så I kan komme ud! Det er så fedt!! Og mon ikke din lille krudtugle vil sætte stor pris på det?!
  God tur ind på skolen. Ved du godt hvor det nye håndarbejdslokale er? Ellers er det nede ved sjøjd...! Nu er der læsesal i det gamle HÅ. Lidt underligt...
  Sender lige Bettys mail til dig på fjæsen :-)

  Julia - Ja det gør jeg også. Og jeg kommer i det vildeste julehumør...og rengøringshumør åbenbart. Køkkenet får lige en ordentlig tur! Det sner stadig en masse her, så mon ikke snart det tager ordentligt fat i Århus.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...