mandag den 29. marts 2010

Pimpet Puff Daddy - hele processen

Jeg har udstillet Puff Daddy til seminariet i Århus' forårskoncert, i den anledning blev han pimpet, inspireret af Løvernes Konge-sangen "En verden af liv" (hint - livets træ), som seminariekoret sang.
Her får I lov til at se hele Puff precessen:
Pickles Puff Daddy opskrift brugt. 35 masker af Sandnesgarn uldgarn slået op på rundpind 15 og en cirkel hæklet med nål nr. 15. 3 nøgler brugt ad gangen.
Jeg brugte 18 nøgler garn, retstrik hele vejen, bare ligeud, og lukkede af, da jeg ikke havde mere garn. Jeg fandt selv på at lave cirklen til Puff's top, fordi jeg ikke kunne sy ham flot sammen.Enderne sydede jeg sammen.
Derpå syede jeg den ene side sammen i hveranden "maskeknude", som dannes i siden af strikketøjet.Vores gamle dobbeltdyne blev brugt som fyld.Den anden side på strikketøjet, eller Puff's top blev syet sammen, og så blev den hæklede cirkel syet på.Jeg bestemte mig for, at jeg ville have et livets træ på Puff, og googlede ordet "træ" for at finde inspiration. Hurtigt faldt jeg over et billede af et træ-wallsticker.
Jeg "smeltede" wallstickerbilledet sammen med mit Puff-billede på mit billedbehandlingsprogram, Paint Shop Pro. Og så kom ideen til en masse hæklede runde cirkler.Hæklede en masse forskelligfarvede cirkler af garnrester fra min hexagon tæppet og så fik jeg en pimpet Puff Daddy ala "En verden af liv"-sangen :-)Om Puff ser bedre ud med eller uden træ er lidt usikkert, men de hæklede cirkler kan jo bare tages af hvis jeg bliver træt af dem.

9 kommentarer:

 1. Wow, for en kreation. Og sangen fra Løvernes konge er så skøn!

  SvarSlet
 2. Ih tak, Eva. Ja, den sang er altså god, og jeg fik da næsten også tårer i øjnene da koret sang den :)

  SvarSlet
 3. Naaajr ... den er FED med træ på.
  Godt gået :).

  SvarSlet
 4. Tusind tak! Rart at det er godkendt. Det kan godt være helt svært selv at se, når man har knoklet med den i så lang tid :-)

  SvarSlet
 5. Den blir jeg da nødt til at se live en dag ;o) Hvor er den bare endnu mere fed efter den er blevet pimpet. God idé med træet, der er vidst en lille kunstner gemt i dig, søde Trine :o)
  Hygge Hejsa Lunde :o)

  SvarSlet
 6. Er glad for at du også godkender træet. Du skal helt sikkert se den live. Vi må lige finde en dag snart. Hvor vi kan gentage succesen fra sidst, dog bare i Langå denne gang ;-)
  HILS!

  SvarSlet
 7. En fantastisk puff du gjort. Lycka till med resten av projekten. //MalinSj

  SvarSlet
 8. heej
  jeg ville høre dig om hvad det har kostet dig af garn at lave denne puff?

  hilsen susanne

  SvarSlet
 9. Hejsa Susanne.
  Jeg købte garn for omkring kr. 400 :-)
  Vh Trine

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...