mandag den 9. november 2009

Køkkenkrogen - Før og efter


Med lidt inspiration fra Glaphuset, vil jeg vise et af sommerferiens mange projekter, der skulle gøre vores nyindkøbte hus mere hyggeligt. Jeg synes, det lykkedes.
Før vi flyttede ind, boede her en mand, som muligvis var lidt af en stakkel. Der er ingen tvivl, om at han røg maaaaange cigaretter, og rygtet siger da også, at han brugte mange timer på den lokale kro. Kæresten snakkede for nylig med nogle lokale mænd, som sagde "nå, har I købt ham drukkenboltens hus". Han  døde desværre i en alt for ung alder, og hvem ved, om det var det hårde liv der var grunden til hans død.
Vi overtog de fleste møbler i huset, men smed det meste ud, fordi det lugtede sådan af røg. I køkkenet stod en bænk, et bord og 2 stole som jeg kunne se potentiale i, hvis det altså blev vasket og malet. Her er så før og efter billederne (billederne er taget fra 2 forskellige vinkler).

7 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en skøn hyggekrog :)

  SvarSlet
 2. Det er blevet rigtig godt. Kan godt forstå at du kunne se mulighederne i det, da der jo er nogle fine udskårne detaljer og noget funktion/robusthed over møblerne. Men godt valg at male dem...
  Tror bestemt at I får glæde at den fine spisekrog!

  SvarSlet
 3. Hej Trine.

  Hvor ser det bare hyggeligt ud :o) Kan lige se jer sidde der på bænken sammen med Edith og dig med strikketøjet og et par krus the på bordet.
  Hvor er det en god idé at tage før og efter billeder. Jeg blir da helt ærgerlig over at jeg ikke har tænkt så langt. Det vil jeg da gøre fremover. Så må man glædes endnu mere over det store arbejde det med garanti har været at vaske, pudse og male.
  Det kan du godt være stolt at Trine. Det er blevet rigtig rigtig flot. Det skulle den afdøde storryger lige have set.

  KH Lunde.

  SvarSlet
 4. Det blev rigtig godt, jo! Er sikker på det glæder ham "drukkenbolten" at der sidder en lille famlie rundt om hans/jeres bord:)

  SvarSlet
 5. Katrine - Jeg håber også , at ham der boede her før, sætter pris på, at vi er her nu :) Og så håber jeg, at det med "drukkenbolten" bare var onde rygter. Synes det er lidt trist, at de der mænd husker ham for sådan noget.
  Nå men vi nyder også stadig krogen, men når jeg vinder i Lotto(...huh?...), så køber jeg altså et nyt køkken (krogen forbliver dog), og så hyrer jeg håndværkere til at fikse resten af huset ;) Glæder mig! Nå ja, og så ku det være, jeg skulle begynde at spille Lotto...når jeg bliver rig... ;) hihi

  SvarSlet
 6. Hejsa
  Skønt køkken:-)
  Jeg leder med lys og og lygte efter en væghængt reol med skuffer ligesom din. Hvor har du fundet det henne? Hvad kalder man sådan en?
  Mange hilsner
  Tine

  SvarSlet
 7. Hej Tine. Dette hang i vores hus, da vi købte det. Jeg ved desværre ikke hvad sådan et hedder. Ked af jeg ikke ku hjælpe :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...