tirsdag den 3. november 2009

Andefusser delux


I weekenden blev jeg og vingummidatter Edith passet af mine forældre i deres sommerhus i Grenå. Kæresten tog til fætter/kusine-fest i langbortistan, og jeg syntes det var lidt trist at være helt alenemor.
Det var super hyggeligt at blive passet, og bedsteforældrene virkede som om, de nød at tage sig af en lille bobo igen. Jeg nød tilgengæld at have "fri" og ha folk til at trøste, pusle, vugge osv. Bedstefaren var også så sød at passe vingummien et par timer, mens min mor og jeg drønede rundt i byens butikker. Det er ikke mange mænd på hans alder, der tør tage sig af et lille spædbarn, men min far er frygtløs, hvad det angår. Nøj, hvor jeg nød det!! Jeg købte et par nye Duckfeet vinterstøvler. Jeg elsker fodformt, klodset, "pædagog-agtigt" fodtøj. Jeg synes, det er vildt tjekket! Bukserne godt stoppet ned i og en fin tunika, og så føler man sig så godt tilpas! Min mor blev inspireret og købte et par støvler, der mindede lidt om fra Angulus. Desuden fik jeg købt en hel masse andet. Uha, der blev brugt penge, og uha, det var dejligt ;-)

2 kommentarer:

 1. Er du så færdig du har en cool far, Trine. Den tror jeg ski ikke lige morfar Frede her havde turdet våge sig ud i. SÅDAN!!!
  De ser vel nok lækre ud dine nye vinter vamse fodformer futter. Kan sagtens se dig for mig iført dem med det rette "udstyr" :o)

  SvarSlet
 2. Ej, det er jo julemandsstøvlen ! (dem med foret, altså)

  Min veninde har dem og de holder jo nærmest for evigt. Og ser så dejligt varme og behagelige ud. Jeg er lidt misundelig - min fod er bare alt for smal til den slags fodtøj.

  /Mette

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...