mandag den 23. september 2013

Pomp De Lux'us

I går var jeg til et superhyggeligt arrangement. Det danske børnetøjsmærket Pomp De Lux havde nemlig inviteret en håndfuld bloggere/Instagramfolk, inklusiv undertegnede, til en eftermiddag med fremvisning af deres efterårskollektion. Begivenheden fandt sted i skønne omgivelser hos Kähler Villa Dining i Århus, hvilket også betød, at vi blev forkælet med det lækreste, smukkeste kaffebord og fine goodiebags.
Ud over at det var rigtig fint og inspirerende at kigge på en masse tøj, så var det også smadder rart at få hilst på og sludre med nogle af de søde folk, jeg normalt kun har "mødt" virtuelt.

Herhjemme har vi tidligere haft lidt Pomp De Lux i ældstepigens klædeskab, og i store træk synes jeg godt om mærket. Pigetøjet er meget feminint, og enhver lille pige ville elske deres fine prinsessekjoler. Jeg er dog sådan en nederen mor, der ind imellem kan finde på at neddæmpe tøsegarderoben, når den lille børnehaveprinsesse ellers allerhelst vil klæde sig i tyl, palitetter og "Law Kitty" :-D  

Jeg er særligt begejstret for nogle af deres enkle designs og deres overtøj. I særdeleshed flyverdragten ovenfor. Meget tyder på den er af en god, slidstærk, varm kvalitet, den har et stilfuldt og afdæmpet design, og så er prisen altså god! Jeg krydser fingre for, at denne dragt kan holde vores aktive, krudtugledatter tør og varm, for de dyre dragter, vi har investeret i tidligere, kan altså godt ryste vores budget en anelse.
Jeg har købt et par afdæmpede og praktiske sager til storesøster Edith og en blomstret jumpsuit til lillesøster Esther.

Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Tak til Pomp De Lux og Kähler.

Jeg 'kom til' at bruge penge på : Cannes Dress, Atlanta Snowsuit, Brisbane Slimfit Pants, Oslo Mittens og Leipzig Little Jumpsuit.

6 kommentarer:

 1. Det ser vildt hyggeligt ud, bare jeg havde været blandt de særlige indbudte (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var hyggeligt, Jane. Lad os håber du bliver inviteret en anden gang :-)

   Slet
 2. Det var hyggeligt at møde dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde! Forhåbentlig krydses vores veje en anden gang :)

   Slet
 3. Hvor skønt! Det ser godt nok hyggeligt ud:)

  SvarSlet
 4. Ser super hyggeligt ud og lækre produkter af begge:)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...