torsdag den 13. september 2012

Nye hylder

Græsvase og løvebilledet er dejlige fødselsdagsgaver. Jeg er nu 32!
Et billede af vores hus fra gamle, gamle dage.


Lidt porcelæns-kitsch og mønstre er altid godt :-)
Ja altså, Søhesten er lidt småstille. Det har den været i ny og næ lige, siden jeg blev gravid (bonusinfo jeg er nu 26 uger henne).
Det er ikke planlagt, at bloggen skal være stille, sådan er det bare. Min energi bliver brugt alle mulige andre steder, og jeg pusler rundt og bygger rede, gør jeg.  Dejlig, dejlig!
Senest har jeg fået hængt nye hylder op, og jeg bliver glad af at kigge på dem begge. Den ene hænger i vores stue, og den anden hænger på badeværelset.
Begge hylder er også blevet vist på min Instagram konto (jeg hedder Soehesten), som i modsætningen til bloggen er særdeles aktiv. Er der ikke efterhånden mange blog-folk, som har det sådan?
Snart kommer der mønstre på Søhesten, og ja, jeg nævnte det for efterhånden længe siden, men jeg har også stadig intentioner om at sælge noget af mit retrostof. Jaja, hver ting til sin tid.

13 kommentarer:

 1. Hvor ser det fint ud med hylder, nips og det grafiske sammen! Jeg er vild med dine mønstre :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for de søde ord. Jeg har holdt en lang tegnepause, men nu er der endelig kommet gang i mønstrene igen. Mere om det i et senere indlæg :-)

   Slet
 2. Det ser rigtig hyggeligt ud. Sejt med det billede af jeres hus fra gamle dage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha, Dorthe. Billedet fik vi af vores nabo, da vi flyttede ind. Der blev vi glade, kan du tro!

   Slet
 3. Stort tillykke med at du er gravid, det vidste jeg slet ikke:-) Du var en af de første blogs, jeg blev fast læser på, og jeg har godt lagt mærke til, at der har været lidt stille herinde. Til gengæld, er jeg bare helt vild med dine indlæg, så jeg glædes over dem hver gang der er lyd fra dig. Forsat god graviditet. Mavh Helena.

  SvarSlet
 4. Sikke fint det ser ud - og tillykke med fødselsdagen. Kender det med stilheden alt for godt, der kommer heller ikke mange indlæg fra min hånd for tiden, men lidt har også ret :)

  Håber vi snart skal ses igen.

  Kh Maja

  SvarSlet
 5. Tillykke med fødselsdagen og håber du havde en fantastisk dag, ih lyder skønt med graviditet! Ha en rigtig dejlig dag og tak for de smukke billeder!

  SvarSlet
 6. Tillykke med fødselsdagen og graviditeten... Skønno. Smukke smukke stilleben du der har på hylden og i den plexiramme. Hvor kan man købe sådan én henne og en pris???

  God dag.

  Kh Trine

  SvarSlet
 7. Flot blog, og fine hylder. Elsker billedet med løven! Tillykke herfra også :-)

  SvarSlet
 8. Tillykke med fødselsdagen og graviditeten - det er jo hrrligt! Hyggeligt med rederbygning - fortsat god fornøjelse :)

  SvarSlet
 9. Ih hvor ser det bare dejligt ud Trine :) Congrats with baby :)

  SvarSlet
 10. Uuuh der ser præcis så hyggeligt ud, som jeg havde forestillet mig! Må snart tage mig gevaldig sammen til at komme ud på de kanter;)...Tillykke med de 30 og derover;)
  Knus

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...