mandag den 16. august 2010

Stor pige i dagpleje


Edith skal passes af en meget rar dame sammen med 3 store, søde drenge. En af drengene vinkede farvel til Jens, Edith og jeg, da vi tog hjem i dag (som var første dag i dagpleje) og råbte "Hej hej!! Hils! Hils!". Haha! Hermed gjort!
Dagplejeren roste Edith for at være en rolig og glad pige. Der havde ingen problemer været. De lettede og stolte forældre sender hende afsted igen i morgen, og håber at Edith stadig er en rolig og glad dagplejepige.
Edith er blevet en stor pige, synes vi! 10½ måned!!
Hun har lært at rejse sig op. Så kan hun også bedre nå katten, som hun (nogle gange) er forsigtig med. Hun dutter katten med pegefingeren og vil gerne give den store våde babykys, men her må katten så rejse sig i protest og finde et andet sted at dase. Hehe!
Edith kan forresten også sige rigtige ord: Mama (mad/mor), Dada/Dar (far) og AV...! Hmm...
Nu sover hun trygt ovenpå en hård dag.
Ha en hyggelig regnvejrsdag derude.

3 kommentarer:

 1. Herlige billeder! Hun er bare så skøn - og dygtig!
  Rart med en god dagplejestart, håber det fortsætter :-)

  Har du forresten set mit indlæg om en strikkebog? Måske du kan anbefale en?

  Kh Louise

  SvarSlet
 2. Tak for de søde ord om Edith - det er noget af det bedste :-) Hun har overhovedet ikke klaget over sin start i dagplejen, så det er bare skønt.

  Jeg har faktisk set dit indlæg, og tænkte "det svarer jeg lige på om lidt" og så glemte jeg det naturligvis!! Skriver om 2 sek! :-)

  SvarSlet
 3. Ih Edith :o) Hvor er du altså sød, dejlig, lækker og lige til at give et stort knus :o) Hvor er det bare dejligt det går godt i dagpleje. Er hun ikke begyndt at ligne sin mutti lidt mere ??? Det er en hel ny verden der åbner sig for de småstore poder. Asta elsker også at være i dpl. og har allerede tiltusket sig mysser af flammen Anton ;o) Hi hi, de er SÅ søde sammen de to. Vi overvejer også en kat når Asta har lært at gå :o) Edith og jeres misser kommer ok ud af det med hinanden ??? Ingen riv, krads, av for en pige gråd ???

  Pas godt på hinanden alle tre.
  Masser af varme hilsner til jer.
  Lunde

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...