torsdag den 19. august 2010

Neonfeber i blogland


Knap er jeg kommet mig over den meget agressive hexagon-patchwork-virus, før en ny feber raser i blogland - NEONFEBEREN! Tag jer i agt derude. Den er meget smittefarlig!
Jeg ved endnu ikke, hvem den oprindelige smittekilde er, men jeg ved at fx hende her har altså snakket om neon i meget lang tid.
Søhestens tilstand er også ved at være alvorlig - symptomerne er mange. Se lige hvad der kravlede ned i indkøbskurven for nylig! What the...!!
Aner ikke hvad det skal bruges til. Nogle ideer?

Er du også blevet smittet?

4 kommentarer:

 1. Jeps jeg er også blevet smittet. Jeg var ude at lede efter neon igår se på min blog hvad jeg fandt. Jeg ville nu gerne have fundet noget neon garn, hvor har du fundet det? Jeg ved dog heller ikke hvad jeg vil bruge det til, men farverne er super!!! (to die for)
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 2. Se lige her hvad du kan lave:
  http://sarahlondon.wordpress.com/

  Hilsen neon fan number one...Karen

  SvarSlet
 3. Å, jeg vil gjerne ha det hexagon - viruset! Dvs, jeg kjenner nok at jeg brygger på det, men det faktum at jeg ikke kan hekle hindrer viruset i å bryte fullt ut! Jeg ser hexagoner overalt i Blogglandia synes jeg, og de er så fiiine! Jeg tror rett og slett jeg må tvinge noen til å lære meg og hekle.

  Spent på å se hva du lager av neonfargene...
  Og tusen takk for følget på bloggen min! Jeg legger meg til her hos deg jeg - vil jo ikke gå glipp av det kommende neon-eventyret... ;)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlet
 4. Tihi,
  Jeg har også merket meg denne feberen :o)

  Jeg er ikke blitt smittet ennå, det vil si ikke helt i alle fall. Jeg har bestillt knallgul, orange og knallpink spraylakk for småprosjekter da men...

  Ooops, kanskje jeg er blitt smittet likevel...
  Ble litt overrasket selv nå :o)

  Knallrosa bilderamme og signalgul lampefot er blant planene, men har altså ikkje handlet garn enda... ;o)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...