torsdag den 6. maj 2010

Spontan sommerhustur


Mine forældre har et ultraskønt sommerhus på Djursland, som vi må låne stort set lige så tosset, vi vil. I fredags tog vi en rask beslutning og drog derud. Så forårshyggeligt! I går solbadede vi endda, mens Edith slumrede i barnevognen!! Fantastisk!
Huset ligger i et sommerhusområde tæt på stranden og endnu tættere på den smukkeste hede, hvor det vrimler med rådyr og andre bløde skabninger. Jeg kunne ikke lige lade være med at snuppe et par billeder af nogle få husnavne. Mine forældres hus er dog uden navn.
Vi var på loppemarked og jeg fandt en masse retro-sengetøj, et par gamle møbler, der trænger til en kærlig hånd, tasker, julepynt (ja, det var vist en smutter) og en masse andre fine sager. Fik desværre ikke taget billeder, måske en anden gang.
Vi spillede kort, gik ture, legede med vores vingummi og lavede en hel masse ingenting! Det er altså fantastisk at komme hjemmefra i ny og næ.

4 kommentarer:

 1. Hej Trine - det lyder jo grangivligt som Grenå - og det store loppemarked i Åstrup Hallen - tænk om du har stået lige ved siden af mig, det ku da ha været sjovt :-) men måske har du bare været et andet dejligt sted på Djursland m. plantage, strand, bambier og stort loppemarked :-) Sikke fine billeder, det ligner en dejlig-dejlig weekend. Og så har jeg ikke fået sagt tak - det sku jeg ha gjort for længe siden - for dine fine kommentarer hos mig ang. tørklædesyning og "låneri" - hos mig må man osse låne alt hvad man vil, og det er bare en ære! Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Trine
  Hvor ser det dejligt ud. Rigtig god weekend til dig i morgen.
  Kh. Malene.

  SvarSlet
 3. Nå ja, Lisbeth, du bor jo i Grenå. Ja, tænk hvis vi har stået ved siden af hinanden og beundret de samme lopper. Lidt sjovt! Elsker altså det loppemarked. Er der stort set hvert år.
  Det var en dejlig weekend. Holder meget af Grenå. Vi boede engang i landsbyen Balle tæt på Tirstrup, så vi føler lidt vi "hører til" derude på Djursland :-)
  Og ang. kommentaren på din blog, så var det så lidt. Jeg har tænkt over det mange gange siden, og bliver hver gang enig med mig selv om, at al charmen går af blogland, hvis vi ikke må "stjæle" lidt hist og pist.
  Håber selv du fik det bearbejdet på en god måde.
  Venligst Trine

  SvarSlet
 4. Tak for det, Malene. Det var skønt!
  Også en skøn weekend til dig :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...