lørdag den 22. maj 2010

Lille regnbuevest til vingummien


De sidste par dage har jeg syslet med denne vest. For nogle uger fandt jeg regnbuefarvet Kauni garn sat 30% ned på grund af ophørsudsalg på Paderupgård ved Randers (lidt ærgerligt de lukker). Jeg købte 3 store nøgler uden at vide, hvad de skulle bruges til, men så faldt jeg over en opskrift i et strikkeblad, jeg har lånt på biblioteket. Kunne nok godt ha freestylet mig frem, men det er nu altid lettest, når man ikke skal tænke selv.
Det var lidt svært at får garnet til at passe i farven øverst på forsiden (så farveovergangen ikke blev for brat i den ene side), så jeg måtte skifte side nogle gange. Lidt mere hæfte arbejde, men det gik (selvom jeg hader montering og hæftning ;)
Knapperne var nogle jeg har haft på lager i meget, meget lang tid.
Garnet er lidt halvgroft, så jeg håber ikke det kommer til at kradse min vingummi.
Vesten er heldigvis dejlig fleksibel og kan strækkes godt, så den kan bruges i noget tid, for lige i disse dage er det ikke ligefrem en uldvest, jeg vil iføre den lille basse.
Hvad skal jeg mon bruge resten af garnet til??
Nå, ud i solen igen med mig :-)

4 kommentarer:

 1. Sikke en fin vest! De er så fede i de helt små størrelser - men hvad er ikke det ;-) Jeg har lånt bogen "Spirrevipstrik og herlig hækling", hvor der er en fed strikket undertrøje med hulmønster. Den ville også være en fin vest - bare en idé ... ;-)

  SvarSlet
 2. Tak for tippet, Polka! Nu du nævner det, kommer jeg da i tanke om at jeg vistnok også har sådan en vest-opskrift med hulmønster liggende et eller andet sted. Jeg må straks i strikkeopskrift-gemmerne :-)

  SvarSlet
 3. MAnge tak Clemme :-)
  Håber virkelig også den falder i den lille dames smag :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...