lørdag den 31. marts 2012

Soveværelset

Vi har flyttet rundt i vores soveværelse, og det var saftsuseme tiltrængt. Det har længe været virkelig irriterende og næsten ubrugeligt (altså til andet end opbevaring + sovning). Vores seng og skabene stod helt anderledes før, men så fik jeg overtalt kæresten til, at der skulle omrokeres på denne måde, og det gik han heldigvis med til.
I den anden end af soveværelset har vi et skrivebord, endnu et skab og en lille reol, men det må i se en anden god gang for lige nu flyder der med bøger overalt. De skal VÆK, når jeg er færdig med min uddannelse. Aaahhh!
Nu er det blevet meget mere indbydende og rart at opholde sig i.
Skabene bruges til lidt tøj, til mit kreahalløj og til mit stof, og ja, det ser kaotisk ud, men der er faktisk orden i mit kaos ;-)

13 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet fint, Trine! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Lea. Ja, det er nemlig blevet særdeles fint, og jeg er så glad for det! Nu passer det ligesom bedre til resten af huset :-)

   Slet
 2. Det ser rigtigt fint ud.. Hvem der bare havde plads til at flytte noget rundt i et soveværelse.. Vi har så lidt plads at der kun kan stå seng og ikk rigtigt andet.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret, det er dejligt at have plads til at flytte om. Det glemmer jeg at sætte pris på.
   Vi har ikke så mange rum i huset, så alt det, vi ikke har plads til i de andre rum, kommer herind i soveværelset. Det er derfor godt fyldt med alt muligt...
   Men vi er ved at udvide, og i sommerferien får min datter et nyt værelse, og vi får et bryggers! Det bliver godt!!

   Slet
 3. Det ser da super fint ud...jeg kan ikke flytte ret meget om i vores soveværelse for vi har stort set intet derinde..altså ud over det, der rent faktisk skal være der:-) Senge, sengeborde, TV og dvd, et par malerier, sengelamper og et billede af børnene..og så indbyggede skabe! BUM - så er den ged barberet:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha :-)
   Det er da dejligt, at du har det sådan BUM med jeres soveværelse :-)Sådan ville jeg gerne, at det var med vores, men vi bliver nødt til at ha en hel masse andet end seng og tøj i soveværelset, for der er ikke plads andre steder i huset...Derfor er soveværelset mit krearum og kontor og det er også der hvor mange af vores utallige fagbøger opholder sig.
   Nogle år frem i tiden har vi planer om at tilføje en 1. sal til huset og så bliver det helt anderledes rummeligt!

   Slet
 4. Rigtig fint og Trine... hvis vi en dag skal ses så tror jeg da det skal være hos dig, så jeg kan stå med næsen klistret til det skab hvor du gemmer alt dit stof :D Ville ønske vi kunne flytte rundt i vores soveværelse, men det er på størrelse med et kosteskab og keeeeedeligt, jeg burde gøre et eller andet ved det snart! Dejlig påske til jer :)

  SvarSlet
 5. Likte soverommet deres! veldig fint ble det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak skal du ha :-) Jeg er også endelig blevet glad for rummet

   Slet
 6. Tak Karina. Vi skal bestemt ses, og gerne luge så snart jeg er færdig med min uddannelse:-) Og så skal du nok få lov til at gå lidt stof-bananas :-)
  Også rigtig god påske til dig og dine familie :-)

  SvarSlet
 7. Super fin og inspirerende blog - og hvor er du god til at dele DIY´s.
  Har lige fundet din bold. Relativ ny i hæklekunst, men helt opslugt af de små dyr mm. så nu skal bolden også prøves

  SvarSlet
 8. Uh det er altid dejligt med lidt forandring :o) Det ser nu ud som om I har fået et rigtig fint resultat :o) Lysindfaldet må også have ændres sig ved flytningen af skabene ??? Og ja, den stofsamling er jo helt sig egen ;o)

  Knus Lunde.

  SvarSlet
 9. Jeg har givet dig en award - læs mere på min blog

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...