torsdag den 11. marts 2010

Pincetfingre


Jeg elsker at sortere ting...ved ikke hvorfor. Måske fordi man ikke sådan rigtig behøver at koncentrere sig imens.
Her er det gået ud over mit broderigarn og mine mange knapper!
Ultimativt tidsfordriv!

9 kommentarer:

 1. Man sku tro det var mig der havde skrevet det indlæg....jeg ejer ganske vist ikke noget broderi garn, men alt andet jeg har bliver sorteret, sat i system, lagt i kasser, sat i mapper osv osv osv....så du har altså en artsfælle her:-)
  Knus Malene

  SvarSlet
 2. Smadder rart at høre, for der bliver ofte rystet hoved af min "sorterings-fetich". Vil lige under strege at jeg ikke er ordensmenneske, for før tingene bliver sorteret ligger de i "hyggebunker" rundt omkring.

  SvarSlet
 3. Altså blandt venner og familie går jeg også under navnet Monica (fra venner!!!) fordi jeg altid skal organisere det hele!! :-)
  Jeg sad lige og "bladrede" igennem din blog, og faldt over en indlæg, hvor i går tur ved søen i Langå - ret sjovt, der kører vi faktisk også ud og går tur med Oscar om foråret og sommeren...der er så skønt på den rute gennem skoven og fordi den fantastiske flotte gård med alle kirsebær træerne...da vi var der i sommers stod der stiger ved træerne og et skilt hvor der stod "værsgo - gratis kirsebær"...mums:-)

  SvarSlet
 4. Hvor sjovt at I også holder af den tur!
  Den er perfekt med en barnevogn! Jeg har været smadder irriteret over, at alt det (efterhånden) irriterende sne og is har gjort det næsten umuligt at komme rundt.
  Vi bor kun få 100 meter fra søen, så det er jo den oplagte trille-tur.
  Håber også der vil være gratis kirsebær næste sommer! Namnam!
  Sig til hvis I skal ud og trille om søen igen, så kan vi jo følges ;-)

  SvarSlet
 5. Det vil jeg helt sikkert gøre, det kunne være super hyggeligt:-)

  SvarSlet
 6. Vingummibamsen ;) Så søtt navn :) Takk for besøket og linken hit. Jeg følger gjerne deg også, for du har en fin blogg. Og så bra orden du holder! Her er det motsatt. Klokken er snart ett på natten og jeg har sittet oppslukt i håndarbeidsprosjekter. Knapper, papir, lim, perler og tekstiler om hverandre. Puh, men nå er jeg trøtt og i morgen er det helg. Så da kan jeg ta meg tid til å sortere og rydde i boksene - inspirert av deg ;) Tone

  SvarSlet
 7. Jeg er desværre ikke så organiseret som du er. Det kan være det smitter lidt af hvis jeg kigger din blog igennem :))

  SvarSlet
 8. Tone, dit navn er nu altså også meget, meget flot! Lidt musikalsk om man vil ;-)
  Tak for dit besøg her på SØHESTEB!
  Skønt at jeg har inspireret dig til at sortere lidt sager.
  Men hvor lyder det da hyggeligt med knapper, papir, lim, perler og tekstiler over det hele. Det er så kedeligt, når man skal rydde op :-)
  Vi blogges ved!

  MollyMy - jeg er slet ikke så organiseret som det ser ud. Kun med nogle ting. Men når alt kommer til alt er jeg et rodehoved.
  Men når jeg får tid, kan jeg sidde i timevis og sortere små ting og sager. Men de store ting og sager gider jeg ikke altid tage mig af :-)
  Du er til enhver tid velkommen til at kigge min blog igennem!!
  KH Trine

  SvarSlet
 9. Hehe, jeg er fuldstændig lige sådan mht sortering. Startede vist allerede da jeg som lille pige sortere min mormors klemmer i farver - HVER GANG jeg var på besøg :) Føler mig til tider lidt autistisk, men det er ren terapi for hjernen at sortere :) Og jeg er i øvrigt også jordens største rodehoved :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...