mandag den 8. februar 2010

Strikketøj


Jeg har ønsket mig denne skønne bog længe. Nu er den endelig min. HAr næsten besluttet hvad jeg ikke kan leve uden at få strikket.
En gave til mig selv.
TAK! ...det var da så lidt.

5 kommentarer:

 1. Ser spændende ud, glæder mig til at se hvad du får strikket. De bedste gaver, er nogle gange dem man giver sig selv ;)

  SvarSlet
 2. Jeg håber også den er spændende!
  Jeg oplever meget ofte at de bedste gaver, er dem jeg giver mig selv. Men ofte giver jeg mig selv lidt for meget...ups! Men jeg bliver jo så glad!

  SvarSlet
 3. Hej det er en skøn bog .... jeg har også en model deri som jeg er NØDT til at lave inden sommer .... så måske det med en gave til sig selv var en ide :-)

  SvarSlet
 4. Gaver til en selv er fantastiske :o) Så jeg kommer med stor opbakning i dit køb. Samme bog købte jeg til min gode nørkle veninde Jane i julegave :o) Hun er ved at strikke blusen på det øverste billede til sin niece. Uha vi hygger når der nørkles :o)

  SvarSlet
 5. Garn Moster - Der er altså også flere af sagerne jeg bare er NØDT til at strikke! Isager opskrifter er bare så fantastiske!

  Lunde - Jeg kan sandlig godt forstå at din nørkle-veninde er i gang med den bluse. Den skal Edith helt sikkert eje en skønne dag! Den er bare så FIN!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...