onsdag den 24. februar 2010

Lidt af mig til Edith

Jeg jubler og jubler og jubler, for jeg har været på mine forældres loft og fandt mit gamle babytøj og min gamle kurvedukkevogn!! Sidst jeg har rørt ved dette guld var for ca. 20 år siden, hvor mine dukker ofte blev iklædt disse skønne klude. Egentlig utrolig det har overlevet.
Jeg er fra '80, så mon ikke også det meste af tøjet er det.
Det giver et lille sus i maven, når jeg ifører min lille vingummi mit helt eget babytøj. Hvor er hun dog sød, og hvor havde mine forældre dog utrolig god babytøjsmag!!
Go home moderne babymode!!
Lidt retro-inspiration til jer blogfolk, hvis I da er til den slags ;-)

My parents saved my old baby clothes, and now baby Edith can wear it, which makes her mother so happy.

18 kommentarer:

 1. Jeg er også fra 80 og havde også utrolig meget lilla velour! Det styrer for vildt! ;o)

  SvarSlet
 2. Hold da op! det er jo topmoderne igen..heldige rad. Jeg har for længst indhentet alle gamle pjalter fra min oprindelse i 79', men der var kun et par røde fløjlssmækbukser der var noget værd!

  SvarSlet
 3. Ih, det er så fedt med den slags ting. Hvor er hun nuser :) Og hvor er hun blevet stor :)

  SvarSlet
 4. Jeg er altså helt vild med den vest... kunne du ikke tegne den af? Fedt design! Kh Christina

  SvarSlet
 5. Ja Dorthe, lilla velour rules!!
  Efter jeg er blevet mor, er jeg selv begyndt at klæde mig meget i lilla (dog ikke velour) - synes det er undervurderet fedt. Om det så egentlig er det til voksne, ved jeg ikke, men jeg kan ikke lade vær.

  Ja M.B, det er nemlig ultratopmoderne, og ja, jeg er vist lidt af et heldigt rad :-)
  Røde fløjlsbukser skal man nu ikke kimse af. Alle børn bør eje sådan nogle!

  SvarSlet
 6. Tak Clemme. Ja hun er blevet stor. Måske endda lidt for stor ;-) Åh suk, emn det skal jeg jo vænne mig til, for det er sjældent de bliver mindre, de børn :-)

  Christina - Er det den brune vest, du mener? Eller den røde med striber?
  Det er lidt pinligt, for jeg har aldrig tegnet noget af før, men det kan vel ikke være så svært? Jeg finder nu nok ud af det, og så skal jeg nok give besked til dig.

  SvarSlet
 7. Hvor er det fint. Tøjet er så sødt og det må være skægt for dig at klæde din lille pige på i dit eget babytøj. Det må også være rørende for dine forældre at se tøjet i brug igen! Den lille dukkevogn er da også helt skøn! Hvor er du heldig, at dine forældre har passet så godt på det hele :-)

  Randi

  SvarSlet
 8. Det er virkelig noget ganske særligt at klæde min datter i mit egen babytøj. Det sætter en masse tanker og følelser i gang. Mine forældre synes, det er så sjovt at se hende i det. Det er vist ofte lidt af et flashback.
  De har fået mange pluspoint herfra.
  Jeg har også tænkt mig at gemme det bedste af Ediths tøj, så hendes børn (hvis hun får sådan nogle) kan overtage det :-)

  SvarSlet
 9. Sikke nogle lækkerier! Min mor har desværre ikke været god til at gemme mine ting, men jeg har da en enkelt fin kjole min moster syede til mig, og et par fine små sko. Der er noget særligt ved de ting, man selv har haft på som baby :) (dog ikke så særligt, at jeg tvinger babydrengen i den grønne velourkjole, med "julia" på brystet i form af sølvtråde, ha ha)

  SvarSlet
 10. Det er jo svært at se forskel på dit tøj og meget af det der bliver syet i blogland for tiden :-) Fantastiske sager du har der. Og så meget sjovere med lidt historie i bagagen.

  SvarSlet
 11. Nej hvor er det bare lækre ting..og din lille pige ser da skøn udi tøjet:-)
  Dejligt med den slags fund som har stor betydning for én selv også:-)
  Knus Malene

  SvarSlet
 12. Jeg får jo helt hjertebanken. Hvor er du en heldig kartoffel. Kodyl lækkert og knæhøj karse. Det er lige mig!!! Din mor har da bare haft sans for det der.
  Kh Line

  SvarSlet
 13. Julia - Det lyder som en fin kjole du har fra din babytid, men ja, måske er den knap så passende på en lille dreng. Han kommer da vist også snart, gør han ikke?

  Nina - Ja, det er nemlig ekstra sjovt at klæde den lille på, når tøjet har en lille historie. Hjemmestrik, arvet tøj eller tøj hun har fået i gave er altså lidt federe at gi hende på end noget man bare har købt for sjovt.

  Malumsen - Ja, hun ser bare dejlig ud i det tøj! Mor-suk ;-)
  Jeg har lyst til at lægge billeder ud af al tøjet igen, hvor hun har det på, meeen alt med måde, ikke :-)

  SvarSlet
 14. Tak line! Jeg føler mig også som en ret heldig kartoffel! Håber du kan bruge billederne som lidt inspiration. Eller som en reminder på, at man aldrig må smide babytøj ud!!
  Tænk at jeg skældte min mor ud, da hun havde smidt familiens gamle retrosengetøj ud, når hun var så dygtig at gemme noget der var meget bedre. Rundstyk rundstyk mor! Du er tilgivet ;-)

  SvarSlet
 15. JA det er så fedt at kunne bruge tøjet fra sin barndom! min søster fik heldigvis en dreng så jeg har fået alt pigetøjet! og da jeg er fra ca samme tid som dig er det næsten de samme ting jeg har!! den brune vest har jeg i lille. Kjolen med hundevalpene har jeg i lang med ugler og så en masse strikkede trøjer og veste :)

  SvarSlet
 16. Hvor er det dog sjovt! Det må ha været allerhotteste børnemode dengang. Håber du får lyst til at tage billeder af tøjet, når din datter bliver stor nok til at kunne passe det.

  SvarSlet
 17. Hej Edith.
  Uha da da, du er ski MEGA med på moden du lille dejlige godte :o) Hvor er det sjovt. Vi havde besøg af mormor Anny i dag, og snakkede netop om det gamle tøj fra jeg selv var lille. Det skal jeg da hjem og kigge igennem, hvem ved hvad der gemmer sig af guffeluffesager :o) Ved at det meste er noget hjemmegjort, dels af mor Anny og mormor Dagny. Ih kan da næsten ikke vente. Tak for tippet :o)
  Kh Lunde.

  SvarSlet
 18. Ja, totalt moderne retrobaby. Håber du også får lyst til at vise, hvad der er blevet gemt til Asta fra din babytid. Godt at man lige kommer i tanke om det, før det er alt for sent :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...