søndag den 15. januar 2012

Things to do...og læder

Efter 4 (!!) dage på sofaen med feber, svimmelhed, hoste og minus energi, er jeg vist ved at blive mig selv igen. Hurra for det! I dag har været skøn og solrig. Mens Vingummibamsen og hendes søde far gik en lang tur, gik jeg og nullede lidt rund og tænkte på ting, jeg skal ha gjort.
Her er nogle få af dem.

Jeg har hæklet et cover til en lille Tiger-stage, stærkt inspireret HERFRA. Og jeg kan godt se på det hele, at jeg bliver nødt til at hækle til en masse flere små glas, så de allesammen kan stå og sprede hygge i vindueskarmen. Det ku bliver så fint!

Jeg har en bunke krea-rod, som ligger skriger efter min opmærksomhed. Måske jeg skulle gøre noget ved det...lige...om...lidt...

Så har mine dejlige forældre foræret mig et kæmpe stykke kernelæder, de har haft liggende længe. Jeg har sukket efter det mange, mange gange, og endelig er det mit! Det er måler 180x 65 cm og er 4 mm tykt, så der er mulighed for at gå grundigt til den. Jeg har samlet nogle få ideer på Pinterest (ved godt, at alle ikke egner sig til mit kraftige læder), men vil lige høre, om I, kære blogfolk, har nogle gode kernelæder-ideer?

8 kommentarer:

 1. I hope you feel better. The leather is a very interesting fabric. It can be used for chairs or bags. I would like it on jewellry too.
  Have a nice sunday
  Greetings from Greece

  SvarSlet
 2. Hej Trine
  Jeg fandt nogle kernelæderrester i genbrugsen og har skåret nogle store stjerner til brug som ophæng, vedhæng i nøgleringe eller lign. og nogle små til at lime på ørestikker. Der kommer et indlæg om det inden længe.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. De er bare så super fine de hæklede tiger-lysestager, og en fin farvekombi du har valgt synes jeg :-) Jeg er desværre lige på bar bund i forhold til idéer med kernelæder, håber du finder nogle gode ting at bruge det til :-)

  SvarSlet
 4. Hvad med I-phone/android mobiletuier? Jeg troede lige, at det var det, kortholderen på Pinterest var, og tænkte med det samme... Fiiin! Sådan en skal jeg ha' !

  Kh Line

  SvarSlet
 5. Hej Trine

  Godt, du er rask igen. Og sikke fin hækle-stage:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. ihhh du er heldig... Heldige kartoffel :) Jeg syne snoget af læderet skal bruges til at lave den der elefant. Sys den er så sej, og hver gang jeg ser den, tænker jeg "den kan man da selv lave"...Ellers ku det være meget sejt at lave et skin til din bærbar!!
   Håber vi finder en dag i feb eller marts :)
   Knus

   Slet
 6. Dejligt du er ovenpå igen! Uf det er træls at være syg! Glæder mig til at se hvad du får ud af det lækre kerneværdier.

  SvarSlet
 7. Kære Trine!

  Fedt med sådan en rulle læder..... Den bedste duft i verden ;)

  4 mm er tykt, så jeg tror det bliver svært at lave et Iphonecover eller noget småt a la det.
  Det vil blive ret svært at bukke og forme i den ønskede facon.

  Jeg tror, at det vil egne sig bedst til en stor taske eller den slags.

  kh
  Kristine

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...