tirsdag den 3. januar 2012

Sælges på Ingerslev

Hele den forgangne sommer har jeg haft lyst til at have en bod på Ingerslev Boulevard i Århus, men fik aldrig taget mig sammen til at booke en stand.
Jeg har haft en stand en gang før, men for efterhånden mange år siden, og jeg husker det som en rigtig god oplevelse, og vi fik solgt en masse skrammel.
I år SKAL det være! Derfor: Kasserne er pakket og standen er booket!
Første april it is!
Trænger du også til at komme af med en masse ting og sager, så kan du booke en stand lige HER.

8 kommentarer:

 1. Jeg havde en stand i sommers og det var en skøn oplevelse. Vejret var nu også HELT bedårende.
  Hyggeligt at sælge og lidt håndører giver det også, for ikke at tale om, at tingene kan få nyt liv hos andre.

  SvarSlet
 2. Trænger bestemt også til at sælge ud af en passe fra skabene, men mest af alt trænger jeg til at der er en som kan fortælle mig hvordan jeg sætte de der billeder med link op under et indlæg. Kan du hjælpe mig??

  stine:)

  SvarSlet
 3. Hmmm sådan et par lukkede kasser sætter straks tanker i gang med hvilke skønne lækkerier, som gemmer sig deri. Håber du får en dejlig dag med et godt salg - med mulighed for at købe nyt ;o)

  SvarSlet
 4. Det lyder som en rigtig smart måde at få ryddet ud på. Vi har flyttet så meget, at det er sorteret grundig, men om et år eller to så kan det jo være jeg skulle prøve det.

  Stine: Hvis du lige bladret op under billederne bla her på Trines skønne side så står der LinkWithin, du skal bare trykke på linket og så bliver du guidet gennem resten. Håber det kunne hjælpe dig.

  Mvh Tina

  SvarSlet
 5. God ide! Måske skulle man kigge forbi og se hvad du har puttet i kasserne??
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 6. Lyder virkelig hyggeligt, Trine - jeg tror da jeg vil prøve at komme forbi og købe noget af alt dit - garanteret dejlige - skrammel! KH Lisbeth

  SvarSlet
 7. Sikke en god idé :) godt, du fik det gjort :)

  Kh. Jenny

  SvarSlet
 8. Så kommer jeg helt sikkert og besøger dig og din bod :D Jeg havde selv plads to gange i sommer, men jeg synes simpelthen, at arbejdet, der gik forud, var for besværligt, men sådan er det jo med en lille ny, når man bor på tredje sal, ikke har bil og aldrig fandt en rigtig makker, og kæresten ville bare kigge efter LP'er og spise pølser, så jeg måtte stå der helt mutters... Piiiv!
  Men et par tusinde fik jeg da ud af det, og så har jeg prøvet det. :)
  Kh Line

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...