torsdag den 22. december 2011

Til mig fra mig

Var lige et smut i Hay butikken i Århus i går, fordi en sød person på mit arbejde havde inspireret mig til at få fingrene i det smukke "Gift Ribbon"  (farverne kommer dog ikke til sin ret på dette billede. Det orange er i virkeligheden neonorange og laber).  Jeg kunne godt tænke mig at se, om det ville fungerer som sådan en HER.
Så faldt jeg sørme også lige over et "Spirograph Drawing Set". Jeg har set dem HER og HER, og synes det er ret så smart :-)
En lille kreajulegave til mig fra mig!

6 kommentarer:

 1. Spændende hvad du får ud af det... Tak for links til 3 nye spændende blogs. Dem havde jeg ikke set før...

  SvarSlet
 2. Uh, hvor fandt de tegnesagen henne? Sådan en ønsker jeg mig også :)

  SvarSlet
 3. Sikke god du er til at købe gaver, og også til at modtage dem :o)Lækre sager og den tegnedims vil jeg også meget gerne have fingrene i. Jeg knuselsker stadig de flotte tegninger fra dig og her mellem jul og nytår skal de op og hænge. Jeg skal bare lige finde det helt rigtige sted til dem.
  Rigtig glædelig jul til dig og dine kære!

  SvarSlet
 4. Hej Trine. Tiger har ligeledes de der spiralographer, hvis du bliver bidt af det og synes du skal have flere varianter :-)

  SvarSlet
 5. Gift Ribbon fra Hay fåes også i Decorate shop Randers. Glædelig Jul til dig Trine. Kh Stina

  SvarSlet
 6. Dejligt at kunne være til inspiration når nu jeg høster så mange gode idéer hos dig. :) Men min spinograph (anede ikke de hed noget så sejt) er nu altså knap så avanceret som din, men en herlighed jeg var så heldig at finde i Tiger til netop en Ti'er. :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...