torsdag den 20. august 2009

Tyk mave, glad kæreste & træt kat


Nyhederne siger det er årets varmeste dag, og det er kærestens fødselsdag! 34 år! Siden han har været så sød, har han fået en smaddersmart akkuboremaskine og er tilsyneladende meget glad. Vi var i byggemarked i dag, og da jeg klagede lidt over, det var begyndt at blive kedeligt, sagde han, "Jamen tænk på, at for mig er det her som en tøjbutik, hvor jeg kan passe alt tøjet! Det er paradis!" Hmmm...
Katten er træt, og jeg er gravid :-)

6 kommentarer:

 1. Ja, han har vel ret og sikke en fin mave du har. Hvornår skal det være? Tillykke...

  SvarSlet
 2. Tak skal du ha! Termin er om en måned d. 21. sep. Det er vores første barn, så alt er så spændende! Vi glæder os!
  Og du er også gravid? Hvornår har du termin?

  SvarSlet
 3. D. 21 okt... : ) Sjovt nok. Max er 2 år og 3 måneder, så jeg har prøvet det før. Men det er nu noget andet denne gang, der er mere fred omkring det og jeg har det meget bedre ; )

  SvarSlet
 4. Ja, spøjst at der er lige en måned mellem :) Det må være en anderledes rolig fornemmelse at skulle være mor anden gang. Første gang ved man at det hele bliver anderledes, men man ved bare ikke helt hvordan :-)

  SvarSlet
 5. tillykke med fødselsdagen jens! hvor er din mave flot trine! jeg kunne alligevel ikke komme til jylland der omkring d. 18, men var på et kort visit et par uger før, hvor jeg bare sumpede hos forældrene. håber snart der byder sig en anden lejlighed, hvor jeg kan komme forbi og besøge jer!

  god tirsdag : )

  SvarSlet
 6. Tak skal du ha Bambea! Ja, det er altid godt med en omgang sump hos forældrene. Jeg bliver også passet jævnligt og nyder at være bæbs indtil mor-titlen overtager :-)
  Du er altid velkommen her i det lille hus i Langå. Jeg burde nu også komme til KBH, men det bliver nok først engang, når vingummien er blevet en stor een. Jeg skulle hilse fra Jens! Knus!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...