tirsdag den 24. august 2010

Gave på vejMit strikketøj har ligget stille, for der var lige en gave der skulle færdiggøres. Vinderen af min give away modtager snart disse. Jeg håber, hun bliver glad for dem. De skulle alle være grønne, for det ville passe så fint til hendes kommode.

I dag er min første dag i den virkelige verden efter et årstid på barsel. Det har været et fantastisk år!! Og det er fisme underligt, at det er slut!!

7 kommentarer:

 1. Sikken en lækker grøn farve! :-)

  Pøj pøj med "livet ud i den virkelige verden igen" ;-)

  Kh Louise

  SvarSlet
 2. Hej søde søde Trine.

  Jeg synes altså du er en anelse genial, tænk at du har opfundet den hæklede "knob" :o) Den nye ejer vil elske dem :o)
  Kan SÅ godt følge dig imden mystiske følelse: "Barsel ovre følelsen". Jeg sidder her min sidste uge hjemme. Tænker tilbage på et FANTASTISK år. Det har bragt SÅ meget godt med sig, ikke mindst Fjæsen, Bloglandia og dig :o)) Nu må vi gribe den favre nye verden som studerende/arbejdende mødre. Og så må vi jo lige koordinere når vi skal på barsel igen ;o))

  God tur ud i den virkelige verden, søde Trine.

  Kh Lunde

  SvarSlet
 3. Jeg er helt med på den der komme-igang-efter-barsel- følelse...
  Startede på arbejde for 14 dage siden efter at ha gået hjemme ialt 14 mdr, da jeg også har været sygemeldt under graviditeten. Det var ikke så meget arbejdet der er krævende, det er mere trætheden når man kommer hjem og den evige koordinering af hvem der skal hente og bringe trine i dagpleje hver dag. Godt jeg kun har et barn indtil videre. Skal godt nok lige øve mig i det der ekstrem planlægning inden jeg skal ha nr 2. Mon der kommer en DIY på dine fede knopper.

  SvarSlet
 4. Trine de er super smukke!

  Og ja - når man lukker ned for en barsel så starter et helt ny liv. Det er også skønt, men tiden med sin lille baby er ovre og fra nu af bliver baby til barn og man har slet ikke de bedste timer på dagen med dem. Dog er de jo også nået en alder hvor de trænger til at komme ud og møde andre. Så det er jo godt nok trods alt :)

  Held og lykke Trine!
  Mange smil fra Mia

  SvarSlet
 5. Du laver bare de flotteste greb, sikke en god ide at du hækler dem.

  Håber overgangen til at arbejde igen ikke bliver for hård! Men det er utrolig hvor hurtig man tilpasser sig sit nye arbejdende liv, og barsel virker som en fjern drøm..

  SvarSlet
 6. Der er vist ingen tvivl om at den nye ejer (MIG MIG MIG!!!) bliver glad for grebene! De er bare SÅ flotte....!

  Og puuuh, kan godt forstå at det er lidt vemodigt at sige farvel til barselslivet... Man vænner sig jo lidt hurtigt til livet herhjemme med baby!
  Jeg går selv hjemme med Lille Anton på 4 mdr, og har svært ved at forestille nogensinde at skulle på job igen ;)

  SvarSlet
 7. De er helt utrolig hærlige! Jeg har laget en "hurtigversjon" for en god stund tilbake ( har bilde på bloggen min, men det er leeeeeenge siden innlegget. Jeg tok bare en stoffbit og en gummistrikk rundt- det kan jo ikke sammenlignes. Jeg ble helt forelsket i dine! Du er så flink!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...